Destekleme ve Yetiştirme kursları devam ediyor

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen destekleme ve yetiştirme kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Destekleme ve Yetiştirme kursları devam ediyor

Doğan, Merkez Atatürk İmam Hatip Ortaokulu, Dumlupınar Ortaokulu, Arzular Şehit Ramazan Meşe İmam Hatip Ortaokulu, 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu, Gazipaşa Ortaokulu ve Fevzipaşa Ortaokullarında Lise Giriş Sınavına (LGS) hazırlanan öğrencileri ziyaret etti.

Okul idareci ve öğretmenlerden kurslar hakkında bilgi alan Doğan, öğretmenlere de başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Doğan, “Sizler bu ülkenin en seçkin insanlarısınız. Bizim görevimiz, sizlerin tekrar okul uyumunuza yardımcı olmak ve hayalini kurduğunuz liseye giriş yapmanız için eğitim hususunda elimizden geleni yapmaktır. Hayallerinizi hiçbir zaman kaybetmeyin. Azminizi, gayretinizi ve enerjinizi bu güzel hedefler doğrultusunda en güzel şekilde kullanacağınızı gözlerinizden okuyorum. Hepinize başarılar dilerim” dedi.

Gümüşhane’de 6 Haziran 2021 Pazar günü gerçekleşecek olan Lise Giriş Sınavına (LGS) 13 sınav merkezinde 514 öğrenci, Kelkit ilçesinde 14 sınav merkezinde 415 öğrenci, Köse ilçesinde 3 sınav merkezinde 62 öğrenci, Kürtün ilçesinde 9 sınav merkezinde 148 öğrenci, Şiran ilçesinde 5 sınav merkezinde 162 öğrenci ve Torul ilçesinde 5 sınav merkezinde 93 öğrenci olmak üzere toplam 49 sınav merkezinde bin 394 öğrenci sınava girecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER