Feshane’de Gümüşhane Belediyesi Halk oyunları ekibi yoğun ilgi gördü

Gümüşhane Valiliği ile İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) ortaklığında Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 6.sı düzenlenen Gümüşhane Tanıtım Günleri etkinliklerine katılan Gümüşhane Belediyesi standı ve halk oyunları ekibi yoğun ilgi ile karşılandı.

Feshane’de Gümüşhane Belediyesi Halk oyunları ekibi yoğun ilgi gördü
Gümüşhane Valiliği ile İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) ortaklığında Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 6.sı  düzenlenen Gümüşhane Tanıtım Günleri etkinliklerine katılan Gümüşhane Belediyesi standı ve halk oyunları ekibi yoğun ilgi ile karşılandı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Gümüşhane Tanıtım Günleri’nde yerini alan Gümüşhane Belediyesi, şehrin tanıtımına önemli katkıda bulunuyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane’nin tanıtımı için her alanda yer aldıklarını kaydederek, “Gümüşhane’mizin tarihini, kültürünü, doğal güzelliklerini, folklorunu, yöresel figürlerini ve tüm unsurlarını il dışında tanıtma fırsatı buluyoruz.  Bu tür organizasyonlar gurbetteki hemşerilerimizin sılasıyla buluşup, özlemlerini dindirdiği Tanıtım Günleri, bizler arasında kaynaşma ve dayanışmanın artmasına vesile olmuştur. Kültürel birlikteliği ve hemşeri kaynaşmasının sağlanmasında bu programlar ve organizasyonlar çok önemlidir. Gümüşhane Belediyesi olarak bu etkinliklere ayrı önem vermekteyiz. Gümüşhane Tanıtım Günleri’nin düzenlenmesinde emeği geçen başta Valiliğimiz ve İstanbul GÜDEF olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gümüşhane Belediyesi 4 gün boyunca Gümüşhane Tanıtım Günleri’nde yer alacak.
Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER