Gençlik Spor çalışanlarına iş güvenliği eğitimi

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm personele iş güvenliği eğitimi veriliyor.

Gençlik Spor çalışanlarına iş güvenliği eğitimi

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm personele iş güvenliği eğitimi veriliyor.

Avrupa Birliği uyum yasaları çerçevesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan çalışma hayatına yönelik 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu 30.06.2012 tarih ve 28339 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmişti. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik çerçevesinde İl Müdürlüğü ve bağlı birimlerdeki personele Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda eğitim veriliyor.

İş sağlığı ve güvenliği eğitimi ile “İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirme Yönetmeliği” çerçevesinde risk değerlendirilmesi, acil durum eylem planları, tahliye planları, ortam analiz ölçümleri, iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri konusunda eğitim veriliyor.

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, yaptığı açıklamada “Personelimiz bizler için çok kıymetli, yapılan işin sağlıklı, güvenli ve güzel yapılabilmesi, çalışılan ortamların iş güvenliği açısından güvenli ortamların hazırlaması ve çalışanların iş kazalarından korunması için bu eğitim 20-24 Mayıs tarihleri arasında tüm personelimize verilecektir” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2019, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER