Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantıları sona erdi

Gümüşhane İl Özel İdaresi’nin geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Nisan ayı toplantıları sona erdi.

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantıları sona erdi

Gümüşhane İl Özel İdaresi’nin geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Nisan ayı toplantıları sona erdi.

Meclis Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantıda geçtiğimiz Ocak ayında gizli oylama sonucu oluşturulan denetim komisyonu hazırladığı rapor görüşüldü.

Gümüşhane İl Özel İdaresinin 2016 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimini gerçekleştiren Mustafa Adil Gürses, Zülfikar Bal, Fikret Akan, Mehmani Aygün’den oluşan komisyonun hazırladığı raporu komisyon başkanı Hüsamettin Şahin meclis üyelerinin bilgisine sundu.

Komisyonun birim müdürlerinden teknik bilgiler aldığını ifade eden Şahin, gelir ve gider hesaplarının denetlemesinin yanında Encümen, İl Genel Meclisi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, İmar ve Kentsel iyileştirme Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Tarım hizmetleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne ait faaliyet ve harcamaların denetlendiğini söyledi.

Şahin, denetim sonucunda elde edilen bilgi, belge ve evrak kayıtları doğrultusunda İl Özel İdaresi’nin 2016 yılında yaptığı iş ve işlemlerde herhangi bir problem tespit edilmediğini söyledi.

Toplantıda ayrıca Kelkit ilçesi Köycük köyünün adının “Eğehan” olarak değiştirilmesi teklifi kabul edilirken, Şiran İlçe Özel İdare hizmet binasının 1.katında boş bulunan büroların Şiran Kızılay Şubesi adına tahsisi kararlaştırıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER