Gümüşhane Sağlık Hizmetleri MYO’da Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda devir teslim töreni gerçekleşti.  Yüksekokul Müdürlüğüne, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Merdan atandı. 

Gümüşhane Sağlık Hizmetleri MYO’da Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Gümüşhane SHMYO’da gerçekleşen devir teslim töreninde Prof. Dr. Mehmet Merdan, müdürlük görevini başarılı bir şekilde yürüten Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Selçuk Alemdağ’a çalışmalarından dolayı tebrik ederek, plaket takdiminde bulundu. Yeni görevinin kendisine çok ciddi sorumluluklar yüklediğinin altını çizen Prof. Dr. Mehmet Merdan, edindiği tecrübelerle bu görevi layıkıyla yerine getireceğini söyledi.

Yapılan atamalar hakkında açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Üniversitemizde yeni eğitim öğretim dönemine hazırlık kapsamında birtakım atamalar gerçekleştirdik. Bu atamalardan bir tanesi de Gümüşhane Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu müdürlüğü oldu. Görevi Doç. Dr. Selçuk Alemdağ’dan devir alan Prof. Dr. Mehmet Merdan hocamız, daha öncesinde Torul Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Fen Bilimler Enstitü Müdürlüğü gibi önemli görevleri de başarılı bir şekilde yürütmüştür. Buralarda edindiği tecrübeleri, başarılı bir şekilde meslek yüksekokulumuzda gerçekleştireceği icraatlara da yansıtacağına inandığımız hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum.”
 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021, 21:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ RIZA COŞKUN ÖZER
ALİ RIZA COŞKUN ÖZER - 3 yıl Önce

SMYO MÜDÜRLÜĞÜNÜ DEVRALAN PROF.DR. MEHMET MERDAN I TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERKEN SMYO MÜDÜRLÜK GÖREV SÜRESİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAYAN SAYIN DOÇ.DR. SELÇUK ALEMDAĞ A TEŞEKKÜR EDER YENİ ALACAĞI GÖREVLERDE BAŞARILI ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLER GÜMÜŞHANE'DEN SAYGILAR SUNARIM 29ARCÖZER61

SIRADAKİ HABER