Kaymakam Atamaları Gerçekleşti

Kelkit, Torul ve Köse Kaymakamları değişti

Kaymakam Atamaları Gerçekleşti
İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Resmi Gazete’nin 7 Ağustos 2012 ve 28377 sayılı nüshasında yayımlanan kararnameye göre Kelkit, Torul ve Köse Kaymakamları değişti.

Buna göre Kelkit Kaymakamı Niyazi Erten Ordu Vali Yardımcılığına atanırken, Kelkit Kaymakamlığına ise bir önceki dönem Kürtün Kaymakamı ve son olarak Ulukışla (Niğde) Kaymakamı olan Ozan Gazel atandı.

Uzun yıllardan beri Torul ilçesinde Kaymakamlık görevini yürüten Şafak Gürçam ise Karasu (Sakarya) Kaymakamlığına atandı. Gürçam’ın yerine Torul’a Samsat (Adıyaman) Kaymakamı Recai Karal atandı.

Köse ilçesi Kaymakamı Ali Gökay ise Bayburt Vali Yardımcılığına atandı. Gökay’ın yerine Köse Kaymakamlığına Salıpazarı (Samsun) kaymakamı Arif Karaman atandı.

Yeni ataması yapılan Kaymakamların özgeçmişleri şu şekilde:

Ozan Gazel (Kelkit)

1977  yılında Antalya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Antalya'da, Lisans öğrenimini ise  Ankara Üniversitesi  Siyasal Bilgiler  Fakültesinde tamamladı. Mülki İdare Amirliği mesleğine Antalya Kaymakam Adayı olarak  başladı. Sırasıyla Gündoğmuş, Burdur/Kemer ve İbradı İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İngiltere’nin Sheffield Şehrinde bir yıl süre ile Management English eğitimi aldı. Tokat/Pazar ve Gümüşhane/Kürtün Kaymakamlığının ardından 27.07 2009 tarihli kararname ile Ulukışla Kaymakamlığına atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.





Recai Karal (Torul)

1979 yılında Kıbrıs / Esentepe'de doğdu. 2002 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 2005 yılında Niğde'de Kaymakam adayı olarak göreve başlayan Kaymakam Recai KARAL Çorum İli Laçin Kaymakamı iken 30.07.2010 tarih ve 2010/504 sayılı Müşterek Kararname ile Samsat ilçesine atandı. 12.08.2010 tarihinde Samsat Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakam Recai KARAL evli ve iki çocuk babasıdır.






Arif Karaman (Köse)

29 Ağustos 1978′de İstanbul’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Bahçelievler’de tamamladı. 2001 yılında Sakarya Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2002 yılında askerlik görevini ifa etti. 2002 – 2005 yılları arasında özel bir bankada çalıştı. 2007 yılında açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak, Kocaeli Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Adaylık döneminde Kocaeli – Kandıra, Kayseri – Sarız ilçelerinde Kaymakam vekili olarak görev yaptı. Yurtdışı stajı kapsamında bir yıl İngiltere’de (Sheffield) bulundu. Pınar Hanım ile evli olup bir kız çocuğu babasıdır. İngilizce bilmektedir.



Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2012, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER