Kültür Sanat Kulübünden iftar programı

Gümüşhane Kültür Sanat Kulübü, kültür dolu bir iftar programı gerçekleştirdi. 

Kültür Sanat Kulübünden iftar programı

Gümüşhane Kültür Sanat Kulübü, kültür dolu bir iftar programı gerçekleştirdi. 

Tarihi Özdenoğlu Konağında gerçekleştirilen iftar programına Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir ile merkez İl Genel Meclis üyeleri, sanatseverler ve kulüp yöneticileri katıldı. 

Gümüşhane’nin kültür- sanat meseleleri hakkında fikir alışverişinin yapıldığı programı değerlendiren Kulüp Yöneticisi Necati Yılmaz, “Gümüşhane Kültür- Sanat kulübü olarak bizler bu şehirde kültürel mirası kayıt altına almak ve korumak gibi bir amaç yükledik kendimize. Kültüre dair ne varsa ki bunun alt kollarını açarsanız insan hayatını ilgilendiren her şeyi toplayarak ortaya bir Gümüşhane antoloji çalışması zaten çıkarmıştık. Ama bu yeter mi tabi ki de yetmez. Gümüşhane kültürü kadim bir gelenekten besleniyor. Birçok insanı ve medeniyeti içerisinde barındırıyor. Dolayısıyla bunu iyi değerlendirmeliyiz” ifadelerini kullandı. 

Gümüşhane ile ilgili gerek akademik gerekse sosyal çalışmaları sürdüreceklerini ifade eden Yılmaz, “İnşallah yeni projelerimiz var. Gümüşhane’ye değer katacak olan çalışmalarımız var. Bunları ilerleyen zamanlarda herkesle paylaşacağız” diyerek yapılacak olan yeni çalışmaların sinyalini de verdi.
 

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER