Milletvekili Aydın: Hayal Dediler Gerçek Oldu

Aşağı Alıçlı Köyünde yapılan sulama kanallarını yerinde inceleyen AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Köy Muhtarı Emirhan Akdemir’den de gölet ve sulama kanalı konusunda bilgi aldı. dönemlerde bölge turizm açısında da canlanacak ve tabi ki doğal olarak bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak. Böyle bir projeyi bölgemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Milletvekili Aydın: Hayal Dediler Gerçek Oldu
Aşağı Alıçlı Köyünde yapılan sulama kanallarını yerinde inceleyen AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Köy Muhtarı Emirhan Akdemir’den de gölet ve sulama kanalı konusunda bilgi aldı.

Sulama kanalı konusunda bir açıklama yapan Milletvekili Aydın, “Biz burayı yaparken hayal dediler, yapamazsınız dediler ama yine biz her zaman olduğu gibi inandığımız yoldan dönmedik ve burayı sulama kanalı olarak memleketimize kazandırdık.  Bunun dışında gölete bin adet ala alabalık bırakıldı. İlerleyen dönemlerde bölge turizm açısında da canlanacak ve tabi ki doğal olarak bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak. Böyle bir projeyi bölgemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2014, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER