MÜSİAD Gümüşhane Şubesinden anlamlı iftar

MÜSİAD Gümüşhane Şubesi, Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Gümüşhane’deki yetim çocuklar için İHH Gümüşhane temsilciliği işbirliğinde bir dizi etkinlik düzenledi. 

MÜSİAD Gümüşhane Şubesinden anlamlı iftar

Etkinliğe MÜSİAD Gümüşhane Başkanı Abdulbaki Kara, Yönetim Kurulu üyeleri, üyelerin eşleri, MÜSİAD Genel Merkez Yurtiçi Teşkilatlanma Başkanı Abdulsamet Temel ve İHH Gönüllüleri katıldı. 

Etkinlik kapsamında çocuklarla Sema Doğan yaşam alanında bowling oynandı ve sinemaya gidildi. Daha sonra iftarın yapılacağı mekana geçildi. 

Burada bir konuşma yapan MÜSİAD Gümüşhane Başkanı Abdulbaki Kara, Ramazan ayının en büyük güzelliklerinden birinin de yardımlaşma ve ihtiyaç sahiplerine ulaşma olduğunu belirtti. Bu kapsamda MÜSİAD Gümüşhane olarak her zaman bu tür faaliyetler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini kaydeden Kara, “MÜSİAD bir ticari oluşumun yanında sosyal sorumluluk faaliyetlerini sürekli yapmaya gayret gösteren bir gönül hareketidir. Programa katılan tüm çocuklara kapılarımız her zaman açık. Bizleri bir abi olarak görmenizi istiyor ve hangi konuda olursa olsun yardıma hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bu tür faaliyetler MÜSİAD Gümüşhane tarafından artarak devam edecek. MÜSİAD her zaman ‘’Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz’’ düsturuna göre hareket ederek” dedi.

Programda konuşan MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Başkanı Abdulsamet Temel de MÜSİAD Genel Merkez olarak tüm ülkedeki şubelerin yapmış oldukları sosyal sorumluluk projelerine sonsuz destek verdiklerini söyledi. MÜSİAD’ın 12 bin 400 üyesi olan büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Temel, bu büyük ailenin dünyanın tüm coğrafyalarındaki mazlum ve mağdur insanlara yardım elini uzattığını belirterek, Türkiye’nin mazlum milletler için bir umut olduğunu, beklenen olduğunu ve gelirine göre dünyada en fazla yardım yapan ülke konumunda olduğunu söyledi. “Tarihimizin bize yüklediği misyon gereği hem ülkemizdeki hem de dünyadaki tüm mazlumlara el uzatmaya devam edeceğiz” diye konuşan Temel, MÜSİAD Gümüşhane Şubesinin yapmış olduğu bu anlamlı etkinlik için de teşekkür ederek, desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi.

Program iftar yemeğinin ardından hasbihal ile devam etti. MÜSİAD Gümüşhane Başkanı Abdulbaki Kara, İHH gönüllülerine her zaman şube olarak yardıma hazır olduklarını ve işbirliğine devam edeceklerini söyledi. Hatıra fotoğrafı çekimin ardından program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER