Olay'da yeni dönem

Gümüşhane'de günlük yayınlanan Olay Gazetesi’nin yeni sahibi Gümüşhaneli genç iş insanı Muammer Şeker oldu.

Olay'da yeni dönem

Yayın hayatına 20 Kasım 2014 tarihinde başlayan Gümüşhane Olay Gazetesi’ni genç işadamı Muammer Şeker devraldı.

29 Ajans Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti ile birlikte bünyesinde bulunan Gümüşhane Olay Gazetesi’nin tüm hisselerini devralan genç işadamı Muammer Şeker, Gümüşhane Olay Gazetesi’nin şehrin basın hayatına renk getirdiğini, olaylara bakış açısı, tarafsız ve doğru haber anlayışı ile yayın hayatını devam ettirdiğini ifade etti.

Gümüşhane’ye Basın Yoluyla Katkı Sunma İstiyorum

İmtiyaz Sahibi Muammer Şeker, şehrin basın hayatına katkı sağlamak amacıyla Olay Gazetesi’ni devraldığını kaydederek,  “Bu topraklarda doğup büyüyen bir Gümüşhaneli olarak memleketimin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına basın yoluyla da bir katkı sunmak amacıyla Gümüşhane Olay Gazetesi’ni devralmış oldum. 20 Kasım 2014 tarihinde kurulan ve bugüne kadar güzel hizmetlere imza atan Olay Gazetesi’nin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

En Üst Düzey Hizmeti Sunma Gayreti İçinde Olacağız

İmtiyaz Sahibi Şeker, “Olay Gazetesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin ve Gümüşhanemizin hayrına olacak her güzel çalışmayı kamuoyu ile paylaşacak ve millet olarak bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak kamunun bir gazeteden beklentisi olan en üst hizmeti sunma gayreti içinde olacaktır” diye konuştu.

“Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” İdealinden Taviz Vermeyeceğiz

Şeker, “Olay Gazetesi olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cümleleriyle sembolleşmiş olan “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” ülküsü ile büyük Türkiye ideali için çalışmalarımız devam edecektir. Olay Gazetesi’nin yeniden ülkemize, vatanımıza, Gümüşhanemize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

Basın Sektörüne Severek Girdim

Gümüşhane’de 1984’ten beri aile şirketleri ile birçok sektörde başarılı faaliyetler yapan genç işadamı Muammer Şeker, Gümüşhane Olay Gazetesi ile basın hayatına adım attıklarını ifade ederek, “Gümüşhane’de inşaat, öğrenci yurtları ve kafe-restoran hizmetlerine kadar birçok sektörde 36 yıldır çalışmalar yürütmekteyiz. Gümüşhane Olay Gazetesi ile basın sektörüne de severek girmiş oldum. Önümüzdeki dönemde yapacağımız yenilikleri okurlarımızla buluşturacağız” açıklamalarında bulundu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail Yıldırım
İsmail Yıldırım - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun Allah utandırmasın inşAllah

Al Cengiz Şeker
Al Cengiz Şeker - 4 yıl Önce

Vay benim Muammer abim.
Basın ve özgürlükleri konusunda bu hususlara dikkat edeceğinden gram şüphelerim yok. Hayat ve Tarihe objektif baktığını yapmış olduğun konuşmalardan şahidim. Rönesans ve reform dönemleri üzerinde araştırmalarında halk arasında konuşulmaktadır.

Hatırlar mısın bilmem ama 2015 yada 2016 yılında seninle beraber Gümüşhanespo'run maçına destek amaçlı tırınla Kayseriye gitmiştik ve tüm statta kornalar eşliğinde sese boğmuştuk.

Abi vizyonun vizyonumdur. Senin güzel haberlerinle yönlenecektir GÜMÜŞHANE

SIRADAKİ HABER