Pehlivan, GÜSİAD Dış İlişkiler Komisyon Başkanı oldu

Gümüşhane sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD), Türkiye Ukrayna İşadamları Dernek Başkanı işadamı hemşerimiz Burak Pehlivanı’ı GÜSİAD Dış İlişkiler Komisyon Başkanlığına atadı. 

Pehlivan, GÜSİAD Dış İlişkiler Komisyon Başkanı oldu

Konuyla ilgili bir açıklama yapan GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, işinsanı hemşerimiz Burak Pehlivan’ın uzun yıllardır yurtdışında iş yapan başarılı bir iş insanı olduğunu belirterek, “Aynı zamanda üyemiz olan Sn. Pehlivan, uzun zamandır yurtdışında iş yapan ve yapmak isteyen üyelerimizle aktif iletişim halinde olan bir arkadaşımızdır. Kendisi ulusal boyutta iş dünyasına birçok katkılar sağlamış ve hepimizin de takdir ettiği başarılı girişimcidir. Kendisiyle görüştük, yönetim kurulumuzla bu konuda oluşturduğumuz gündemde, yönetim kurulu kararımızla dış ilişkiler Komisyonu başkanlığına ataması yapıldı. GÜSİAD üyelerimizden yurtdışında ticari ve sanayi alanında ilişkileri olanların rahatlıkla iletişim kurabileceği arkadaşımız, zaman zaman üyelerimize yurtdışındaki iş fırsatları konusunda bilgilendirmeler yapacak” dedi.

Yurtdışında başka ülkelerde iş yapan hemşerilerimizin kendisi ile iletişimini de sağlayarak GÜSİAD’ın yurtdışı müteşebbislerini bu şekilde büyük iş ailelelerinin bir parçası yapmayı hedeflediklerini kaydeden Pehlivan, “Yakın zamanda bu konu kapsamında yapacağımız etkinlikleri üyelerimize paylaşacağız. Sn. Pehlivan’a, bu anlamlı ve önemli görevi üstlenmesinden dolayı yönetim kurulumuz adına kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER