Ramazan Bayramı mesajları

Gümüşhane’de Ramazan Bayramı nedeniyle yayımlanan kutlama mesajları.

Ramazan Bayramı mesajları

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakarak bayrama kavuşuyoruz. Bayramlar; milli birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en üst seviyede yaşandığı, sevgi, dostluk, kardeşlik duygularının yoğun olarak hissedildiği müstesna günlerdir. 

Türk milleti iyi günde, kötü günde birlik olabilme, kenetlenebilme kabiliyeti sayesinde binlerce yıldır ayakta kalmayı başarmıştır. Bu nedenle bayramları cennet vatanımız için şehit düşmüş ecdadımızın aziz hatırasına yakışır bir şekilde birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. 

Ramazan Bayramı’nın İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisiyle, değerli Gümüşhaneli hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı cenabı Allah’tan diliyorum.”

MİLLETVEKİLLERİ HACI OSMAN AKGÜL, CİHAN PEKTAŞ

“Rahmet ve mağfiretiyle gönüllerimizi kuşatan; bolluk, bereket ve huzur dolu olan; kul olmanın şuurunu ve ibadetin huzurunu bizlere bir kez daha yaşatan Ramazan-ı Şerifi geride bırakmanın hüznü içindeyiz. Aynı zamanda üç ayları, mübarek geceleri ve on bir ayın sultanını idrak ederek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın da sevincini ve huzurunu yaşıyoruz.

Bayramlar; zengin ve köklü değerlerimizin yaşatıldığı, kişiler arasındaki kırgınlık ve küskünlüklerin giderildiği, mutlulukların paylaşıldığı, birlik ve beraberliğin tesis edildiği, herkesin ortak duygularda birleştiği ulvi ve müstesna günlerdir.

Ramazan Ayının ve bayramın önemini hatırlattığı bu güzel değerlerin; bir arada yaşama şuurumuzu güçlendiren hasletlerin, sadece bugünler ile sınırlı kalmamasını, hayatın her alanında toplumumuzu kuşatmasını temenni ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; bu mübarek günün bütün hanelere, gönüllere, İslam dünyasına ve insanlığa barış, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyoruz.” 
 

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuştuklarını belirtti. 

Bayramların mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına vesile olan müstesna günler olduğunu kaydeden Başkan Çimen, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Bir ay boyunca bir büyük kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. Bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşarak, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız. Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Bu vesileyle, idrak ettiğimiz mübarek Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeliyiz. Bu düşüncelerle Ramazan Bayramı'nızı kutluyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum."

REKTÖR PROF.DR. HALİL İBRAHİM ZEYBEK

“Tüm İslam âlemi tarafından büyük bir coşku ve heyecan ile yaşadığımız on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını tamamlamış bulunuyoruz. En iyi değerlerin hatırlanıp yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir bayramı daha yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, insanlar arasındaki hoşgörüyü artıran manevi bir değere sahiptir. Hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhuyla yaşayacağımız Ramazan Bayramı’nın, bizi millet yapan ve kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan ortak manevi değerlerin, birlik ve beraberliğimizin, toplumsal huzurumuzun ve barışın daim kılınması en büyük temennimizdir.

Bu vesile ile başta Üniversitemiz personeli olmak üzere, sevgili öğrencilerimizin, kıymetli ailelerinin ve tüm Gümüşhaneli hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlar; sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”
 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ÖMER FARUK KARATAŞ

“Dostluk, bereket ve paylaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı mübarek Ramazan-ı Şerif ayını geride bırakarak heyecanla beklediğimiz Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bu vesile ile Ramazan Bayramının tüm Müslüman alemine sağlık,  huzur, barış, birlik ve beraberlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, güzel vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ile  yad eder, tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularla  kutlarım.”

GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY

“Yardımlaşmanın, dayanışmanın, paylaşmanın, sevginin, şefkatin, merhametin ve hoşgörünün doruğa ulaşarak toplumsal yaşama yansıdığı, rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan ayının sonunda Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan Bayramı’nın ülkemize, insanlığa ve  tüm İslam âlemine huzur ve barış getirmesi temennisiyle Ramazan bayramını en içten dileklerimle tebrik eder, sağlık, huzur, mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini dilerim.”

AK PARTİ İL BAŞKANI AV.CELALETTİN KÖSE

 “İftar sofraları etrafında bir araya gelmenin huzur ve mutluluğunu yaşadığımız, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının daha yoğun yaşandığı mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, aynı duygu ve heyecanla Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar; akrabalık ve dostlukların pekiştiği, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı müstesna günlerdir. Unutmayalım ki, bayramlar birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği dayanışma ruhunun tazelenme günleridir.

Ramazan Bayramı vesilesiyle hiçbir vatandaşımızı dışarıda bırakmadan ortak değerlerimiz etrafında buluşarak, ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatmalı, toplumsal ve insani görevlerimizi hatırlayarak, millet olarak kenetlenerek birlik beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz Gümüşhaneli hemşehrilerimin, Milletimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, Bayramın bütün insanlarımıza ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini diliyorum.”
 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2019, 01:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER