Sağlık-Sen’in kültür gezileri devam ediyor

Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi tarafından düzenlenen kültür turlarının ikincisi Kapadokya’ya yapıldı.

Sağlık-Sen’in kültür gezileri devam ediyor
Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi tarafından düzenlenen kültür turlarının ikincisi Kapadokya’ya yapıldı.

Geziye Sağlık-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Yunus Yılmaz, sendika temsilcileri, üyeler ve aileleri katıldı.

Program çerçevesinde Kapadokya’nın tarihi ve turistik bölgelerinin ziyaret edildiği günübirlik gezi programında, Ürgüp, Avanos, Göreme ve Ihlara vadisi bölgeleri ziyaret edildi.

Düzenlenen gezi hakkında bilgi veren Sağlık-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Yunus Yılmaz, güzel bir havada gerçekleştirilen organizasyonda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının iş stresinden uzakta aileleri ile beraber keyifli bir vakit geçirdiklerini belirterek, “Sağlık-Sen Gümüşhane şubesi olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın her ortamda yanlarında olduğumuzu, bir nebze de olsa onları yoğun ve yorucu iş ortamından ve iş stresinden  uzaklaştırıp aileleriyle böyle keyifli bir ortamda vakit geçirmelerine vesile olduğumuz için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Sendika olarak, üyelerinin moral motivasyonuna katkı sağlamak maksadıyla kültürel gezilerin ikincisini düzenlediklerini belirten Yılmaz, çalışanlarımızın talepleri doğrultusunda gezilerimizin devam edeceğini söyledi. Yılmaz, “Emeği geçen değerli yönetim kurulu ve temsilcilerimize, katılım sağlayan tüm üyelerimize, ailelerine ve organizasyon firması Gümüşvip Tur yetkililerine Sağlık Sen’imiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER