Şiran'ın Muhtarları da Toplantıdan Mutlu Ayrıldı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, dün yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldıktan sonra hafta sonunu da ilçelerde geçirecek.

Şiran'ın Muhtarları da Toplantıdan Mutlu Ayrıldı
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, dün yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldıktan sonra hafta sonunu da ilçelerde geçirecek.

Bugün, Şiran, Kelkit, Köse ilçelerinde incelemelerde bulunan Üstün, Kelkit Gençlik Kolları programlarına katıldı.

Şiran ilçe programında Kaymakamlık, Belediye ve AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret eden Üstün, aynı zamanda muhtarlarla da bir araya gelerek acil çözülmesi gereken sorunları hakkında bilgiler alarak, yapımı mümkün olan konuların bir an önce çözümü noktasında muhtarlarla istişarede bulundu.
 
Ziyaretin ardından açıklama yapan Üstün, “Şiran ilçemizde muhtarlarımızın sorunlarını birebir dinlemek için önceden bir hazırlık yapılması ve muhtarlarımızın davet edilmesi hususunda ilçe başkanımızla görüşmüştüm. Başkanımızda sağ olsun muhtarlarımızı konudan haberdar etmişler ve bu gün bir araya geldik. Muhtarlarımızın bir çok talebini yerine getireceğimizi kendilerine bildirdik. Yaz mevsiminde Allah ömür verirse hepimiz buradayız. Teşkilatımızla beraber köylerimizi ziyaret edecek ve yapılmasını istediğimiz yatırımların birebir yerinde takipçisi olacağız. Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda köylerimizde insanlarımızın birinci öncelikli ihtiyaçlarını kesinlikle gidermiş olmakla beraber yaşam standartlarınında daha yüksek bir seviyeye ulaşması için elimizde ki tüm imkanları seferber edeceğiz. Programda bizimle beraber bulunan İl teşkilatından, ilçe teşkilatından değerli arkadaşlarıma, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarımıza, Şiran ilçemizde bizleri ağırlayan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, AK Parti İlçe Başkanı ve teşkilatlarımıza, Şiranlı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2013, 20:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER