Torul Belediyesi’nden 5 km’lik stabilize yol

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından yaz aylarıyla birlikte çalışmalara hız verildi.

Torul Belediyesi’nden 5 km’lik stabilize yol

İlçeye bağlı Bahçecik Mahallesi’nde yıllardan bu yana devam eden yol sorununu çözmek için bir ay önce çalışmalara başlayan Torul Belediyesi ekipleri Bahçecik Mahallesi’nin 5 kilometrelik yolunu düzenleyerek stabilize çalışmalarını tamamladı.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, “Yaklaşık bir ayı aşkın süredir devam eden uğraşlarımız neticesinde Bahçecik Mahallemizde 5 km'lik yol stabilize çalışmalarımızı tamamlayarak mahalle halkımızın hizmetine sunduk. Bu süreçte büyük bir özveri ile çalışan Araçlar Amirliğimize, Fen İşleri Müdürlüğümüze ve personelimize, İl Özel İdare ekibine ve makine desteğinde bulunan Gümüşhane Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen beye ilçe ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

"SIRADA SOĞUKSU MAHALLEMİZ VAR"

Başkan Özdemir, “İnşallah sırada Soğuksu Mahallemizin yol stabilize çalışması var. Kısa süre içerisinde 'Üretken Belediyecilik' mottosuyla tüm mahallelerimize güzel hizmetler yapmaya ve ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” sözleriyle çalışmaların tüm mahallelerde devam edeceğini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER