Vali Memiş, selin vurduğu Altınpınar’da

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, önceki gün Torul ilçesine bağlı Altınpınar köyünde etkili olan sağanak nedeniyle gerçekleşen sel olayının ardından bölgede incelemelerde bulundu.

Vali Memiş, selin vurduğu Altınpınar’da

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, önceki gün Torul ilçesine bağlı Altınpınar köyünde etkili olan sağanak nedeniyle gerçekleşen sel olayının ardından bölgede incelemelerde bulundu.

“Çok Şükür Can ve Mal Kaybımız Yok”

Ramazan bayramının birinci günü gerçekleşen olayın ardından beraberinde Torul Kaymakamı Furkan Berber, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cezayir Danışan, Torul İlçe Özel İdare Müdürlüğü yetkilileriyle Altınpınar köyünde incelemede bulunan Vali Memiş, Kaymakam Berber ve Altınpınar köyü muhtarı Mevlit İlhan’dan bilgi aldı.

Vali Memiş, “Çok şükür can ve mal kaybımız yok. Devletimiz güçlü bir devlettir. Meydana gelen maddi hasar en kısa zamanda telafi edilecektir” dedi.

Özel İdare ekiplerinin selden tahrip olan yollarda zaman geçirmeden çalışma başlattıklarını belirten Vali Memiş, “Yollarımız en kısa zaman içerisinde sağlıklı bir şekilde tamamlanacak. Arkadaşlar çalışmaları tamamlamak üzeredir. Ekili alanlarda köy sakinlerinin uğradığı zarar tespiti de yapılacak. Hazırlanan rapor doğrultusunda vatandaşlarımızın zararları telafi edilecektir” diye konuştu.

Bayramın birinci günü öğlen saatlerinde Altınpınar köyünde etkili olan kısmi dolu ve sağanak yağış nedeniyle yan derelerden sel geldi. Selin beraberinde getirdiği hafriyat bir işyerine dolarken, park halindeki bir traktör ile iki araç taş ve toprak yığınları altında kalırken, bir minibüs ise hasar görmüştü.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2018, 22:38

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat   aydın
murat aydın - 6 yıl Önce

altın pınar muhtarlıgına ve köy halkına cok gecmiş olsun can ve mal kaybı olmadıgı için cok şükür devletimiz tez gerekeni yapacaktır aynı gün gülaçar köyünüde vurdu bahcelik köyünüde vurdu yinede şükür temizlik ve yol onarım işleri beklemekte oldugumuzu bildirir bir an önce yollara sıabilize ve menfez calışmalarının giderilmesi için yetkilileri muhtarında beraber oldugu en kısa zamanda yerinde inceleme yaparak gerekli calışmaların yapılması umudu ile ALLAHIM bir daha afat yaşatmasın temenlilerimizi iletir saygılar sunarım GÜLAÇAR KÖYÜ MUHTARI MURAT AYDIN

SIRADAKİ HABER