Vali Memiş’ten GTSO’ya veda ziyareti

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Erzurum Valisi olarak atanan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, veda ziyaretleri kapsamında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve oda yöneticileriyle vedalaştı.

Vali Memiş’ten GTSO’ya veda ziyareti

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Erzurum Valisi olarak atanan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, veda ziyaretleri kapsamında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve oda yöneticileriyle vedalaştı.

Yaptığı konuşmada Gümüşhane’de göreve başladığı ilk günden itibaren her zaman istişare kültürünü ön planda tutarak belirli kararları almaya çalıştığını belirten Vali Memiş, “Göreve başladığım andan itibaren şehrimizi tanımaya ve hizmet bakımdan eksik olan alanları tespit ederek, yapılacak gerekli hizmetin eşit ve adil dağıtılması için çabaladım. Değerli oda başkanımız İsmail Akçay ‘ın ve siz değerli oda yöneticilerinin şehrimiz için göstermiş olduğu duyarlılık ve görüşleriniz benim vereceğim hizmetin doğru ve adil olabilmesi için çok önemliydi. Görev başladığım günden itibaren her daim benim yanımda olarak bu şehri hep birlikte yönetme gayreti göstererek bana yardımcı oldunuz. Kurumsal hafıza gerçekten çok önemli. Sizler iş üreten istihdam sağlayan insanlarsınız” dedi.

“ŞEHRİMİZİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA ÇEKİNMEYEN İNSALARA DAHA FAZLA İHTİYACI VAR”

Gümüşhane’nin elini taşın altına koymaya çekinmeyen insanlara daha fazla ihtiyacı olduğunu kaydeden Vali Memiş, “Vicdanen rahat olduğumu düşünüyorum. Her daim güler yüzle çalışmaya gayret ettim. Gümüşhane geleceğe umutla bakan bir il. Bunu yaşadıkça hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

“BİZLERİ VE DÜŞÜNCELERİMİZİ HER DAİM ÖNEMSEDİNİZ”

Konuşmasına Gümüşhane adına yapılan bu güzel ve önemli hizmetler için Vali Okay Memiş’e teşekkür ederek başlayan GTSO Başkanı İsmail Akçay, “Gümüşhane Valisi olarak göreve başladığınız ilk günden itibaren adeta şehrimizi adım adım dolaşarak sorunlarını tespit ederek yaptığınız hizmetleri anlatırken gelecekte yapılacak olanları da işaret ettiniz. Bunların hepsine tek başınıza karar vermek yerine bizlerin düşüncelerini de alarak fikirlerimizi ve bizleri her daim önemsediniz. Sadece biz idarecilerin değil bu şehirde yaşayan insanların da düşüncelerine ve kendilerini de önem verdiniz. Ben şahsım olarak Gümüşhane’miz için koşar adım vermiş olduğunuz bu çabayı çok yakından biliyor ve şahidim. Sizin bu çabanız bizlere ve diğer tüm çalışanlara da örnek oldu. Bu çabanın görev yapacağınız diğer makamlarda da artarak devam edeceğinden en ufak bir şüphem yok. Biz sizden çok şey öğrendik. Bürokrasinin ve kamunun uyum içerisinde olabileceğini öğrendik. Uyum içerisinde istişare ile yapılan hizmetin başarıyı da beraberinde getirdiğini öğrendik. Yapılan hizmetlerden bahsederken bizleri de onura etmeyi hiçbir zaman unutmadınız. Bu gün odamıza yaptığınız bu anlamlı ziyaret ve sarf ettiğiniz anlamlı sözcüklerde bizlere verdiğiniz değerin en açık örneği. Bizleri gururlandırdınız. Sizlere şehrimizde yaptığınız önemli hizmetler ve bizler üzerinde bıraktığınız bu hoş seda için ne kadar teşekkür etsek azdır. Yaptığınız tüm güzel hizmetler için başta Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak, Kurumum, Üyelerim ve şahsım adına bir kez daha teşekkür ederek yeni görevinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret GTSO Başkanı İsmail Akçay tarafından Vali Okay Memiş’e günün anısına hediye takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER