Vali Taşbilek’in köy ziyaretleri devam ediyor

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, vatandaşlarla bir araya gelmek, sıkıntıları yerinde tespit edip çözüm üretebilmek ve çalışmaların takibini yapmak maksadıyla 2 ay önce başladığı köy ziyaretleri çerçevesinde 9 köyü daha ziyaret etti. 

Vali Taşbilek’in köy ziyaretleri devam ediyor

Kamu kurumları aracılığıyla köylerde sürdürülen çalışmaları yerinde incelemek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için 2 aydır devam eden program kapsamında Vali Taşbilek’in ziyaret ettiği köy sayısı bugün gerçekleşen ziyaretlerle 80’e yükseldi.

Beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Genel Meclisi üyeleri ve diğer yetkililerle merkeze bağlı Sungurbeyli, Kazantaş, Yeniyol, Akgedik, Düğünyazı, Gökdere, Beyçam, Yenice ve Kocayokuş köylerini ziyaret eden Vali Taşbilek, muhtarlar ve köy halkıyla bir araya geldi, köylerdeki çocuklara oyuncak hediye etti. 

Köylerde kadınların kendisine ilettiği sorun ve taleplerini önceleyen Vali Taşbilek, muhtarlardan da köylerindeki hasta, yetim, yaşlı, muhtaç, devletin bir şekilde ulaşamadığı kişilerin kendilerine iletilmesini isteyerek köylerin sorunlarıyla ilgili kendisine iletilen sorunlarla ilgili il müdürleri ve bölge müdürlerini arayarak çözülmesi talimatını verdi.

Gittikleri her köyde yoğun ilgi gösteren muhtar ve vatandaşlarımıza teşekkür eden Vali Taşbilek, devletin millet için var olduğunu belirterek eksik ve sorunların çözümü noktasında istişare ederek imkanlar nispetinde ivedilikle çalışma gerçekleştirileceğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER