Vali Yavuz asfalt çalışmalarını denetledi

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Gözeler, Yaydemir ve Dörtkonak grup yolu asfaltlama çalışmalarını denetledi.

Vali Yavuz asfalt çalışmalarını denetledi
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Gözeler, Yaydemir ve Dörtkonak grup yolu asfaltlama çalışmalarını denetledi.

Beraberinde Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ve Özel Kalem Müdürü Kemalettin Demirkıran ile birlikte çalışan ekipleri ve çalışmaları denetleyen Vali Yavuz, ayrıca çalışan personele tatlı ikramında bulundu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ve Merkez Şantiye Şefi İdris Kaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yavuz, daha sonra yolun devamında bulunan Gözeler, Yaydemir, Hasköy ve Gülaçar köylerini ziyaret etti.

İlk ziyaretini Gözeler Köyü’ne gerçekleştiren Vali Yavuz, Köy Muhtarı Önder Ödünç’ten köy hakkında bilgi aldıktan sonra, köy konağını inceledi. Ardından Yaydemir Köyü’ne geçen Vali Yavuz, burada Köy Muhtarı İsmail Karakullukçu ile birlikte köyü gezerek, köyde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Köyde yapımına devam edilen camiyi de inceleyen Vali Yavuz, köyde karşılaştığı vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Yaydemir Köyü’nün ardından beraberindekilerle birlikte Hasköy’e geçen Vali Yavuz, köyde bulunan çay ocağının önünde köy sakinleriyle bir araya geldi. Burada Köy Muhtarı İhsan Eryılmaz ve vatandaşlarımızla çay eşliğinde sohbet ederek, talep ve sorunlarını dinleyen Vali Yavuz, köy sakinlerinin sulama kanalı talebi konusunda ilgili birimlere çalışma yapılması talimatı verdi.

Daha sonra gittiği Gülaçar Köyü’nde Köy Muhtarı Murat Aydın ve köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Yavuz, burada da vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER