Vali Yavuz Kelkit Belediyesi'nin iftarına katıldı

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Kelkit Belediyesi'nin düzenlediği iftar programında şehit aileleri ve gazilerle buluştu.

Vali Yavuz Kelkit Belediyesi'nin iftarına katıldı
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Kelkit Belediyesi'nin düzenlediği iftar programında şehit aileleri ve gazilerle buluştu.

Kiptaş Kent Parkı'nda düzenlenen iftar programına, Gümüşhane eski Milletvekili Temel Yılmaz, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Cüneyt Çeliktenyıldız, Hakim Serdar İbrahimoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Er, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

İmam-Hatip Davut Yavuz’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Selim Şahin'in iftar duası ile başlayan programda oruçların açılmasından sonra yine İlçe Müftüsü Selim Şahin tarafından yemek duası yaptırıldı.

Belediye Başkanı Ünal Yılmaz'ın selamlama konuşmasının ardından yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik ve beraberliğin, iyilik ve güzelliğin, rahmet ve bereketin, bütün manevi duyguların zirve yaptığı ay olduğuna vurgu yapan Vali Yavuz, “Ülkemizde iftar geleneğimizi mümkün mertebe toplumun her kesimine hitap edecek şekilde organizasyonlarla belediyelerimiz, valiliklerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız sürdürüyorlar. Burada maksat, birlik ve beraberliğimizi sağlamak, kaynaşmak, pekişmek ve dertleşmek için uygun ortamları oluşturmayı sağlamak. Bu akşam da, çok değerli Belediye Başkanımızın ve belediyemizin çok değerli yöneticilerinin, Kelkit protokolünün, Sayın Kaymakamımızın ve diğer tüm yönetici arkadaşlarımızın bu duygu ve düşünceyle organize ettikleri iftarımızda hep beraber olduk” dedi.
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 01:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER