Yeşilbük Belediyesi yeni hizmet binasına kavuştu

Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Yeşilbük Beldesi, yeni yapılan Belediye Binasını görkemli bir törenle hizmete açtı.

Yeşilbük Belediyesi yeni hizmet binasına kavuştu

Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Yeşilbük Beldesi, yeni yapılan Belediye Binasını görkemli bir törenle hizmete açtı.

Yoğun katılımın olduğu programa Şiran Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Yeşilbük Belediye Başkanı Ziya Yılmaz, kuvvet komutanları ve bölge halkı katıldı. 

Mehter takımının sunumuyla başlayan program, şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti ve sonrasında Kur’an okundu. 

Kuranı Kerim okunduktan sonra konuşan Yeşilbük Belediye Başkanı Ziya Yılmaz, katılımlarından dolayı Şiran Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar'a, kuvvet komutanlarına ve vatandaşlara teşekkür etti. Yılmaz, Yeşilbük şartlarında böyle bir eserin yapılmasının kolay olmadığını belirterek bölgenin en güzel eserine sahip olduklarını söyledi.  

Binanın yapılışında emeği geçen işçilerine teşekkür eden Başkan Yılmaz, işçilerin çoğunun İŞKUR üzerinden Belediye’de istihdam edildiğini ve hepsinin binanın yapılışında fazlasıyla emeği olduğunu vurgulayarak konuşmasını sonlandırdı. 

Ziya Yılmaz'dan sonra kürsüye gelen Şiran Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar ise bu güzel binayı Yeşilbük Belediyesine kazandıran başta Yeşilbük Belediye Başkanı Ziya Yılmaz ve ekibine teşekkür etti. 

Binanın estetik açıdan bölgede bir ilk olduğunu aktaran Baycar, bundan sonra bölgede yapılacak olan eserlerin de aynı mimari estetikte olmasını temenni ettiğini söyledi. Şiran Belediyesi ve belediyeye bağlı yerlerin bölge kalkınmasında öncü olduğunu anlatan Baycar, bu sürecin durmadan devam edeceğini belirtti. 

Program semazen gösterisinden sonra gerçekleştirilen kurdele kesimiyle son buldu. Programdan sonra kurban kesilerek halka yemek ikram edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER