‘Yorgun Yıllarım’ çıktı

Gümüşhaneli şair Ziya Yapar’ın ilk kitabı “Yorgun Yıllarım” çıktı. Yazarın ikinci kitabı da baskıya hazırlanıyor.

‘Yorgun Yıllarım’ çıktı

Gümüşhane'nin merkeze bağlı Keçikaya köyünden olan Yapar, 16 yaşında başladığı şiir yazma serüvenini kitaplarla taçlandırmaya karar verdi.

2019 yılında emekli olduktan sonra bu konuya ağırlık veren evli ve 2 çocuk babası Yapar’ın hayata dair 148 şiirin yer aldığı “Yorgun Yıllarım” adlı kitabı 160 sayfadan oluşuyor.

Editörlüğünü şair ve yazar Ayhan Bayram’ın yaptığı kitabın önsözünde yazar Ziya Yapar şu ifadeleri kullandı: “Şiir benim için yaşanan olayların kaleme dökülmesidir. Bundan bahisle bu kitabımda doğa, ölüm, aşk, ayrılık, hasret, gurbet, özlem yani toplumsal olaylar bu eserimin konusunu oluşturmaktadır. Şiirlerim anlaşılır ve akıcı bir şekilde yazılmıştır. Her bireyin kendine düşen payı eserlerimden alması ve eserlerimin sonraki nesillere kalması dileklerimle. Şiir kitabımın hazırlanmasına katkılarından dolayı Şair/Yazar Ayhan Bayram'a, kitabın kapak tasarımını oluşturan Oğlum Barış Yapar'a ve kitabımın basımı için bana maddi manevi destek veren kıymetli iş adamı saygıdeğer abim arkadaşım Kaya Büyükbayraktar, Ertürk Çimen, Nail Dabağ, Kamil Alkan' a ve tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.”

Kitaba kent merkezindeki Dabağlar Petrol’den ulaşılabiliyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER