Elber Yasin’in hayalleri gerçek oldu

Elber Yasin Gündoğdu çok sevdiği Gümüşhanespor’un formasına Kırklareli’nde kavuştu.

Elber Yasin’in hayalleri gerçek oldu

Elber Yasin Gündoğdu 14 yaşında Gümüşhane Yağmurdere köyünden ve İstanbul Bayrampaşa’da oturuyor. Fanatik Gümüşhanespor taraftarı olan Gündoğdu, iç saha Maçlarını Çay Tv’den hiç kaçırmıyor. En büyük hayallerinden birisi ise çok sevdiği Gümüşhanespor’un maçını statta izleyip formasını almaktı. 

Elber Yasin’in bu isteği Kırklareli’nde gerçekleşti. Genç Gümüşhaneliler Grubu ile Kırklareli deplasmanına gelen Elber Yasin hem çok sevdiği takımını izledi hem de formasına kavuştu. 

Gümüşhanespor formasını aldıktan sonra mutluluğu bir kat daha artan Elber Yasin’in babası Yusuf Gündoğdu, “Elber Yasin, 14 yaşında fanatik Gümüşhanesporlu. Maçları sürekli takip eder. Televizyonda hiç kaçırmadan izler. Takımı statta izlemeyi çok istiyordu. Bende Kırklareli deplasmanına onu getirmek için Genç Gümüşhaneliler Grubu yöneticisi Emre Aydın ile irtibata geçtim ve maça onlar ile geldik. GİYAD Başkanı Serkan Kaya, Elber Yasin’in forma isteği için Kulüp yönetici Fazıl Ceylan beyle irtibat kurdu ve Yasin çok sevdiği Gümüşhanespor formasına kavuştu. Hem maçı stattan izlediği için hem de formayı aldığı için inanılmaz mutlu oldu. Bu sevinci bize yaşatan Genç Gümüşhaneliler Grubu’na, Emre Aydın’a, bizleri derneklerinde ağırlayıp formayı almamıza yardımcı olan GİYAD Başkanı Serkan Kaya ve yönetim kuruluna, Gümüşhanespor yöneticisi Fazıl Ceylan’a, kulüp malzeme sorumlusu Cihan Çimen’e, katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. İnşallah bu sene Gümüşhanesporumuz şampiyon olur, Elber Yasin ve hepimizin sevinci bir kat daha artar” dedi. 

Haberin Kaynağı: Haber 29 - www.haber29.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER