Gümüşhanespor 3 puana kilitlendi

Kırmızı-beyazlılar evinde konuk edeceği Anadolu Selçukspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.

Gümüşhanespor 3 puana kilitlendi

Teknik Direktör Levent Eriş, “Taraftarımızın karşısına çıkacağımız ilk iç saha müsabakası öncesi bizim de oyuncularımızın da coşkusu büyük. Kazanmak istiyoruz. Galibiyet serisine devam etmek istiyoruz” dedi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Konya Anadolu Selçukspor’u ağırlayacak Gümüşhanespor taraftarları önünde çıkacağı ilk maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. 

2017-2018 sezonuna deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ederek iyi başlayan kırmızı-beyazlılar, Konya Anadolu Selçukspor’u da alt ederek yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. 

Teknik Direktör Levent Eriş, taraftarlarının karşılarına çıkacakları ilk iç saha müsabakası öncesi kendilerinin de oyuncularının da coşkularının büyük olduğunu söyledi.

Eriş, “Lige başlangıç önemliydi. Tabiki iç sahadaki ilk maçta önemli. Konya Anadolu Selçukluspor karşısında önemli bir sınav vereceğiz. Taraftarlarımızın bizden beklentileri de çok büyük. Onları mutlu etmek istiyoruz. Kazanmak istiyoruz. Başka bir düşüncemiz yok. Galibiyet serisine devam etmek istiyoruz” dedi. Bu maç öncesi sakatlıkları bulunan Ersel, Onur ve Menderes’in konya maçında takımdaki yerlerini alamayacağını ifade eden Eriş, “Bu oyuncular ilk maçta da yoktu. Bu bakımdan kadro sıkıntımız yok. 22 kişilik bir oyuncu kadromuz var ve tüm oyuncularımız çok değerli” dedi.

Bu sezon kendilerinden beklentilerin çok fazla olduğunu da dile getiren Eriş, “Son iki sezon Gümüşhanespor bir üst lige çıkmayı kılpayı kaçırdı. Bu hedefe ulaşılamaması bizim de tercih edilmemize neden oldu. Buraya gelirken şampiyon olacağımıza inanarak geldik. İnşallah bu sene sadece şampiyonluk için mücadelemizi vereceğiz. Bu konuda taraftarlarımızın içi rahat olsun. İnşallah başladığımız gibi sonu da hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk
 

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER