Gümüşhanespor Kongresi

GİKDER Başkanı Selim Nas Adaylığını Açıkladı

Gümüşhanespor Kongresi
Spor Toto 3.lig, 1.grupta mücadele eden ve kendisine başkan arayan Gümüşhanespor’da ilk adaylığını açıklayan isim GİKDER Başkanı Selim Nas oldu.

Mevcut Başkan Kurban Karagöz’ün yeniden aday olmayacağını beyan etmesi ve şehrin önde gelenlerinin tüm ısrarlarına rağmen kararından vazgeçmemesi üzerine kayyum sınırına gelen Gümüşhanespor kulübünde ilk başkan adaylığını Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği Başkanı (GİKDER) Selim Nas açıkladı.

Başkan adaylığını, “Gümüşhanespor kayyuma gitmeyecektir. Bu aziz şehre karşı duymuş olduğum sorumluluk ve sevgi, başkan adayı olmamda tek belirleyici etkendir.” cümleleriyle açıklayan Nas, “Gümüşhanesporumuzun gerek bölgemizde gerekse bulunduğu grupta bir marka olmasında baş rol oynayan ve şehrimize yakışan modern spor tesislerini kazandıran ve takdire şayan hizmetlerinden dolayı başta Gümüşhane Spor Onursal Başkanı Sayın Osman Akgül’e 6 yıldır tüm zorluklara rağmen büyük işler başaran Başkan Kurban Karagöz’e ve emeği geçen tüm Yönetim Kurulu üyelerine şahsım ve tüm Gümüşhane halkı olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ve bu değerli büyüklerimizi şehir olarak her zaman şükranla anacağız.” dedi.

Gümüşhane’nin en büyük sosyal aktivitesi olan ve ilin tanıtımında büyük bir önemi bulunan Gümüşhanespor’da son günlerde yaşanan sıkıntıların tüm Gümüşhane halkını olduğu gibi kendisini de üzdüğünü kaydeden Nas, şehir adına tüm değerlerin üzerinde olan Gümüşhanespor’un kamuoyunda iddia edildiği gibi kayyuma devredilmesinin kesinlikle söz konusu olmadığını ve kulübün ortada kalmayacağını ifade etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan ve çoğunluk sağlanamayan kongrede Gümüşhanespor Onursal Başkanı Osman Akgül’ün yaptığı konuşmada ifade ettiği “Bunca yılda edindiğim tecrübeyle anladım ki, kulüp başkanlığı uzaktan kumandayla olmuyor. Başkanın mutlaka Gümüşhane’de olması lazım. Her gün 4-5 saatini tesislerde geçirmesi ve ağırlığını hissettirmesi lazım. Biz yeni yönetime de her türlü desteğimizi sürdüreceğiz. İnanıyorum ki, önümüzdeki hafta kulübümüzü daha ileriye taşıyacak bir yönetim kurulu oluşacaktır”  konuşmasının ders niteliğinde olduğunu ve bu konuşmadan üzerlerine düşen dersi aldıklarını dile getiren Nas, şöyle konuştu: “İl içinde ve il dışında Yaptığım istişareler ve ikili görüşmeler sonucunda bu hafta sonu yapılacak olağan genel kurulunda Gümüşhanespor Başkanlığına aday olmaya karar vermiş bulunmaktayım. Ben veya bir başkası kimin elinden biraz daha fazla fayda gelirse, birileri çıkar bu kulübe başkan olur. Eğer birileri çıkıp biz bu yükün altından kalkabiliriz derse ve aday olursa destek olmaya da hazırım. Her koşulda; maddi-manevi gelecek arkadaşın yanında da olurum, ama eğer herhangi bir aday olmaması durumunda da Gümüşhanespor’u sahipsiz bırakmayız. İçinde bulunduğumuz ortam birbirlerimizle çekişme ve mücadele edecek bir ortam değildir. Onun için herkes şu süreçte daha anlayışlı olup, daha yardımcı olursa Gümüşhanespor şu süreci en zararsız şekilde atlatır. Bu zor görevi kabul etmemdeki tek belirleyici etken bu aziz şehre karşı duymuş olduğum sorumluluk ve sevgidir. Değerli büyüklerimizin şimdiye kadar büyük fedakarlıklarla taşıdığı Gümüşhanespor Bayrağını bugünden itibaren taşımak için bu yola çıkmış bulunmaktayım. Çıkmış olduğum bu yolda önce Allah’dan sonra Gümüşhane halkından destek ve gayretlerini esirgemeyeceğini temenni ediyor, bu hafta sonu yapılacak olağan genel kurulunun Gümüşhane’mize ve Gümüşhanespor’umuza hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ederim.”
Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2012, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER