Gümüş’ün kalesi sağlam

TFF 2.lig, Beyaz Grubun liderli temsilcimiz Gümüşhanespor’un kaleci antrenörü Emin Sarı, kaleci performanslarının şampiyonluğa giden takım için çok etkili olduğuna dikkat çekti.

Gümüş’ün kalesi sağlam

TFF 2.lig, Beyaz Grubun liderli temsilcimiz Gümüşhanespor’un kaleci antrenörü Emin Sarı, kaleci performanslarının şampiyonluğa giden takım için çok etkili olduğuna dikkat çekti.

Şampiyonluğa giden bir takımın geniş ve rotasyona uygun bir kadrosu olması gerektiğine değinen Sarı, “Şuanda baktığımızda Gümüşhanespor’un kadrosu geniş, kalecilerimize baktığımızda 4 tane yetenekli ve çalışkan kalecilerimiz var. Şanlıurfaspor maçı da bunu kanıtlıyor” dedi.  

Maraşspor müsabakasında kaleci Hasan Hüseyin’ın cezalı olduğunu hatırlatan Sarı, “O hafta biz Melih’le sadece 3 antrenman yapabildik ama Melih, Maraş maçında gösterdiği performans ile kalitesini gösterdi. Melih soğukkanlılığı, pozisyon bilgisi ve takımla olan iletişimi olarak baktığımızda her zaman hazır olduğunu kanıtladı. Kaleci antrenörü olarak 4 tane iyi kaleci ile çalışmak beni çok mutlu ediyor. Söylediklerimiz yapmaya çalışan, gün geçtikçe üzerine ekleyen bir ekip var. İnşallah daha iyi olacaklar” değerlendirmesinde bulundu.  

Kaleci antrenörü Sarı, “Antalya’da kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdik. Bu hafta artık maç haftasına girdik ve daha çok taktik ağırlıklı bir çalışma yapıyoruz. Kalecilerimiz en iyi şekilde müsabakalara hazırlamaya çalışıyoruz” diye konuştu. 

Kalecinin takımın en önemli parçalarından biri olduğuna vurgu yapan Sarı, “Geçmiş döneme baktığımızda, kaleciler yeni yeni hak ettiği değeri almaya başladı. Kaleci arkadan oyunu görür, arkadaşlarını uyarır ve onlarla her zaman iletişim halinde olur. Antalya’da oynadığımız hazırlık maçlarında 4 kalecimize de görev verdik ve gördük bu özellikler hepsinde var. İkinci yarı çok zor müsabakalar bizi bekliyor. Tüm takımın hazır olması gerekiyor. Tüm hazırlıklarımı yapıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İnşallah Gümüşhane’ye şampiyonluğu getiririz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER