Gümüşhane Haberleri

Öztürk’ten gönül köprüsü iftarı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane’nin yetiştirdiği değerlerden olan ve uzun yıllardan beri ABD’de profesör olarak görev yapan Süleyman Öztürk’ün, ‘Gönül Köprüsü’ iftarı emekli Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sadık’ın organizasyonunda gerçekleştirildi.

Gümüşhane’nin yetiştirdiği değerlerden olan ve uzun yıllardan beri ABD’de profesör olarak görev yapan Süleyman Öztürk’ün, ‘Gönül Köprüsü’ iftarı emekli Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sadık’ın organizasyonunda gerçekleştirildi.

Tarihi Özdenoğlu konağında düzenlenen iftar programına Vali Kamuran Taşbilek, Vali Yardımcısı Ali Arıkan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği Gümüşhane Şube Başkanı Murat Akçay, Milli Eğitim yöneticileri, işadamları, muhtarlar, kentte yayımlanan gazetelerin sahipleri ve çalışanları katıldı.

Programda yaptığı konuşmada Ramazan ayı dolayısıyla bu güzel iklimde birlik ve beraberlik içinde olmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Vali Taşbilek, “Ramazan ayının güzellik ve feyizlerinden birisi de bu. Hepimiz birlikte oluyoruz. Ramazan’ın hayırlı olmasını, hepimizin arınmasına ve kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum” dedi.

Merkez Alemdar köyünden olan ve halen ABD’de ki bir üniversitede görevli olan Prof.Dr. Süleyman Öztürk’ün Gümüşhane için varlığını bağışlayacak kadar özverili bir insan olduğunu kaydeden emekli Milli Eğitim Müdürlerinden Yusuf Sadık ise “Süleyman Öztürk hocamız Gümüşhane’deki üniversite öğrencilerine, hayır kurumlarına ve yardıma muhtaç ailelere yardım yapmaktadır. Bu iftar için de benden yaptığı rica: ‘Ben memleketimi çok özlüyorum. Bu yurtdışında vatan hasretinin ne olduğunu çekenler bilir. Ben iftar yemeğinde hasıl olan manevi iklimin kokusunu buradan alır gibi oluyorum.’ Biz bu görevi yapmakla siz değerli misafirlerimizi ağırlayarak dualarımızı ediyoruz. Ramazan ayının güzelliklerinden birisi de insanların buluşmasıdır” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.