Gümüşhane Haberleri

Torul’da ‘Yürekten Dile’ şiir dinletisi

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Yürekten dile’ adlı şiir dinletisinin 5.si gerçekleştirildi.

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Yürekten dile’ adlı şiir dinletisinin 5.si gerçekleştirildi.

Mezuniyet gecesiyle birleştirilen şiir ve müzik dinletisi programı okulun Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

İzleyicilerden tam not alarak davetlilerin keyifli dakikalar geçirmesini sağlayan Programa Torul Kaymakamı Onur Aykaç, Torul Belediye Başkan Vekili Hüseyin Kuku, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Torul İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin, daire amirleri, şube müdürleri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan şiir ve türkü gecesi programında İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi Müdürü Murat Kurt, okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından edebiyatımızda iz bırakan şairlerin şiirleri ve Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından türküler seslendirildi. 

İzleyicilerden tam not alan programda okulun halk oyunları ekibince yöresel halk oyunları gösterileri, öğretmenlerce sunulan semazen-meddah gösterileri, öğrencilerin rol aldığı tiyatro ve skeçlerin sahnelendiği dolu program 2019 yılı mezun öğrencilerinin seslendirdiği “Bütün dünya kardeş olsa” adlı şarkının seslendirilmesinden sonra öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Programın sonunda söz alan Torul Kaymakamı Onur Aykaç, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin ve Okul Müdürü Murat Kurt bu güzel programın hazırlanmasında bu ve ortamın sağlanmasında emeği geçen tüm Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.