KANIM KURUSUN

Asker polisime uzanan eli,

Lağıma bulanan o çatal dili.

Yuları kimdeyse o zalim kolu,

Koparmazsam eğer kanım kurusun.

İsmail HAYAL
 

Öncelikle Gara Şehitlerimizin aile ve yakınlarının beş yıllık süreçte devletimize bağlılığını, şuurunu ve inancını gösteren;

“Bu teröristlere karşı dik durun ve asla taviz vermeyin” dik duruşu karşısında saygıyla önümü ilikliyorum. Bu asil ve erdemli hareket karşısında gözlerimizin yaşarmaması hiç mümkün olabilir mi? Bu ailelerimizin acılarını adeta yüreklerine gömüp vatana ve millete samimi ve ihlâslı bağımlılığı, İslami şuur ve imanları her türlü takdirin üstündedir.   

Rabbim şahadetlerini kabul buyursun. Rabbim bu şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi Efendimiz’e (SAV) komşu eylesin. Aziz milletimizin başı sağ olsun. 

Sorarız hesabı her yiğit gibi,

Üstüne basarız kene bit gibi.

Sizleri kapımda uyuz it gibi,

Zırlatmazsam eğer kanım kurusun.

Efendimiz zamanında ki sahabe şuuru ile adeta kelle koltukta, anadan, yardan ve hemen her şeyden vazgeçip tabiri caizse ‘ölümü korkutarak’ şahadete bir Cennet bahçesine girercesine güle oynaya giden asker, polis ve diğer görevlilerimizi gözyaşlarımızı içimize akıtarak bu aziz milletin kocaman yüreklerine defnediyoruz.

Diğer yandan tarih var olduğundan beri Türk Milleti karşısında olan, huzurumuza, refahımıza, kardeşliğimize ve birlikteliğimize nifak tohumları eken, çoluk çocuk yaşlı kadın masum insanları katleden, içimizde yaşayıp ekmeğimizi yiyen, vatana, bayrağa, mukaddesata ve millete karşı olan tüm müsebbiplerini adeta hıncımızı bileyleyerek Rabbimizin ‘Kahhar’ adına havale ediyoruz.     

Ve dün dediğim gibi bugün yine diyorum ve umut ediyorum ki benim kardeşime, askerime, polisime kurşun sıkan her kim var ise ne olur canlı teslim almayın. Gönlümüzün isteği şudur ki kısasa kısas acilen yerine getirilmeli ve Türk milletinin tek beklentisidir ki vatana ihanet eden hainler, çocuk katilleri ve tecavüzcüler için İDAM kararı acilen çıkarılmalıdır. Benim gibi bu milletin büyük bir yekununun tek dileği budur.  

Yüreği güzel ve milli hassasiyetleri çok yüksek olan değerli bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun;

“Terör örgütünden ahlak bekleyen, hukuk ve izan bekleyen hain oğlu haindir” şeklindeki haklı isyanı yüce Türk milletinin ortak düşüncesidir.

Adına medeni diyen Avrupa ve içimizdeki sözüm ona İnsan Hakları Dernekleri hemen her olayda bize karşı duruş sergilerken 1984 yılından bugüne kadar tam 6021 sivilimizi hunharca katleden bu terör örgütleri karşısında sessiz kalmaları çok manidar değil midir?     

Yazımı yine Sayın Bakanımız Soylu’nun ifade ettiği gibi bağlamak isterim ki;

“PKK ve PYD şehitlerimize karşı asla zafer kazanamayacaktır.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gökhan Ilgaz
Gökhan Ilgaz - 3 yıl Önce

Yüreğinize sağlık İsmail Bey Allah sizden razı olsun!

İsmail HAYAL
İsmail HAYAL @Gökhan Ilgaz - 3 yıl Önce

Cümlemizden değerli hemşerim. Yüreğimiz yanıyor.

yusuf sadık
yusuf sadık - 3 yıl Önce

Hayal meyal değil tam damardan giriytorsun ismail. kutluyorum. Hele o çatal dilin lağıma bulanması deyımı bir kitap yazsan okadar etkili olmazdı. Efendim pkk nın değirmenine her ne ad altında olursa olsun su taşıyan insan hakkı diye ahkam kesnlere yapılacak işlem için özel kanun çıkması lazım. tüm sülalesi sınır dışı edilmeli. 154 öğretmeni katleden bi çukur güruh meclste tamsılşcidir diye savunnalar için yazdıkların azdır ismail. kalemin ucunu dahada sivrilt.. O hainleri savunan yazı yazan kesinlikle benim nazarımda it değil.." İTİN BELDEN GERİSİDİR:"

İsmail HAYAL
İsmail HAYAL @yusuf sadık - 3 yıl Önce

Sizin gibi bir duayenin bu yorumu gücümüze güç katmıştır. Boşuna üstad demiyoruz. Çok teşekkür ediyorum.