Esnafa TESK Kart

Gümüşhane Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanı Leyla Bostancı, esnafa birçok sektörde indirim sağlayan TESK Kart’ın odalarından alınabileceğini söyledi.

Esnafa TESK Kart

Gümüşhane Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanı Leyla Bostancı, esnafa birçok sektörde indirim sağlayan TESK Kart’ın odalarından alınabileceğini söyledi.

Bostancı, yaptığı açıklamada TESK Kart’ın Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu’nun (TESK) ülkenin ekonomisine önemli katkılar sunan esnaf ve sanatkârlar ile ailelerinin işlerini kolaylaştırmak üzerlerindeki maddi yükü azaltmak amacıyla esnaf ve sanatkârın anlaşmalı üye işyerlerinden yapacakları alışverişlerde onlara indirim ve avantajlar sağlaması öngörülen bir kart olduğunu söyledi.

TESK Kart ile başta akaryakıt, giyim, eğitim, sağlık olmak üzere birçok sektörde özel indirimler sunulduğunu, TESK kart sahiplerinin sektörlere özel fırsat ve kampanyalardan faydalanabildiğini kaydeden Bostancı, “TESK kart bir kredi kartı değildir. Her hangi bir ad altında ücret aidat veya faiz içermez. TESK kart esnaf ve sanatkâr, birinçi derece yakınları. Konfederasyonumuza bağlı Esnaf ve sanatkâr teşkilat kullanacaktır. Esnafın değişen ekonomik koşullarda olumsuz etkilenmesini bir nebze olsun rahatlatmak için üst kuruluşumuz olan Türkiye esnaf ve sanatkârlar konfederasyonu genel başkanımız Bendevi Palandöken elinden geleni yapmaktadır. Genel başkanımıza buradan teşekkür ediyoruz. Şu an 26 markayla birçok sektörde iş birliği sağlamış ve indirim hakkı almış durumundayız. Anlaşma sağlanan sektörleri www.teskkart.com.tr adresinden takip edebilecekler. TESK kart almak isteyen üyelerimiz kartlarını odamızdan istedikleri zaman alabilirler” şeklinde konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER