AK Parti heyetinden MHP’ye ziyaret

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül ve İl Başkanı Av. Celalettin Köse, parti yöneticileriyle birlikte MHP Gümüşhane İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti heyetinden MHP’ye ziyaret

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül ve İl Başkanı Av. Celalettin Köse, parti yöneticileriyle birlikte MHP Gümüşhane İl Başkanlığını ziyaret etti.

MHP il Başkanı Nadim Aydın tarafından karşılanan AK Parti heyeti, MHP il binasında partililerle bir süre sohbet etti.

Ziyarette, Akgül ve Köse Cumhurbaşkanılığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde elde edilen başarı dolayısıyla MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın’a ve yönetimine teşekkür etti. 

Sıcak diyalogların gözlemlendiği ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, “Ziyaretimizin amacı 24 Haziran seçimlerine birlikte girdiğimiz Cumhur İttifakının ortağı olan MHP teşkilatına elde edilen başarı neticesinde teşekkür etmektir” dedi.

“Bizler birlik ve beraberliğimizi muhafaza edeceğiz”

24 Haziran Seçimlerinin 15 Temmuz’un rövanşını almak isteyenler güçler ile 15 Temmuz’daki milli birlik, beraberlik ve Yenikapı ruhunun devamını isteyenler arasında geçen bir seçim olduğuna işaret eden Akgül, şunları söyledi: “Seçimlerde Bir tarafta AK parti ve MHP, diğer tarafta da millet ittifakı olarak adlandırılan ittifak arasındaki seçim olmaktan öte küresel güçlerin ülkemiz üzerindeki karanlık emellerini gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğine karar verilen bir seçim olmuştur. Bu seçimde Cumhur İttifakının aldığı başarı dünyada yaşayan mazlum milletlerin umutlarının yeşermesine sebep olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin dik ve iradeli duruşu ve partisine hakimiyeti sayesinde seçimlerde başarı elde etmesi Türkiye açısından çok önemli bir neticedir. İnşallah 15 Temmuz’daki Hain darbe girişiminde sokakta başlayan, Yenikapı’da ve 24 Haziran’da devam eden birlikteliğimiz bundan sonra da liderlerimizin iradesi doğrultusunda devam edecektir. Türkiye üzerinde oynanan oyunlar her iki lider tarafından iyi algılanmış, analiz edilmiş ve Türkiye’nin bekası konusunda birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmekten başka bir alternatif bırakmamıştır. AK Parti ve MHP 24 Haziran’da çok güzel bir birlik ve beraberlik örneği göstermiştir. Bizler birlik ve beraberliğimizi muhafaza edeceğiz.”

“Biz seçim sürecinde uyum içinde istişare içinde hareket ederek seçim kampanyası yürüttük”

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse de ittifakın değerli ortağı MHP’nin il teşkilatına seçimlerdeki destekleri nedeniyle teşekkür etmek istediklerini söyledi.

“MHP İl Başkanına ve tüm ülkücü kardeşlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanan Köse, “Allah hepinizden razı olsun. Cumhur ittifakı olarak Gümüşhane’de çok büyük başarı elde ettik ve seçimi zaferle neticelendirdik. Ben MHP Gümüşhane İl Başkanlığı’ndan Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye saygılarımı sunuyorum” dedi.

Köse, milli birlik ve mutabakat neticesinde Cumhur ittifakı olarak girdikleri seçimlerden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarıyla çıktığına işaret ederek, şunları kaydetti: “24 Haziran seçimlerinin neticeleri ülkemizi daha müreffeh hale getirecek, ülkemizin geleceği daha aydınlık olacaktır. Bizler Cumhur ittifakı olarak amacımıza ulaştık. Biz seçim sürecinde uyum içinde istişare içinde hareket ederek seçim kampanyası yürüttük. İnşallah AK Parti ile MHP’nin 15 Temmuz süreciyle birlikte başlayan ittifakı bozulmadan devam eder. Gerek Türkiye’de gerekse Gümüşhane’de 24 Haziran seçimlerinde vermiş olduğu katkılardan dolayı İl Başkanı Nadim Aydın’a ve tüm teşkilatına teşekkür ediyorum.”

“Türkiye üzerinde oynanan oyunların hepimiz farkındayız”

MHP İl Başkanı Nadim Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 24 Haziran’da yapılan seçimlerinin Türkiye’nin ve Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerinden birisi olduğuna işaret etti.

“Türkiye üzerinde oynanan oyunların hepimiz farkındayız” ifadelerini kullanan Aydın, konuşmasını şöyle tamamladı: “24 Haziran’daki Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kalmış olsaydı, şu anda devalüasyonlar, ayaklanmalar, baskılar olacaktı.  Ancak Allah bu milleti koruyor. Yapılan seçimlerin vatana millete devletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimler bize ülkücülerin liderine ne kadar sadakat ve samimiyetle bağlı olduğunu gösterdi. Türkiye genelinde yalnızca 347 kişi MHP’ye oyunu vermiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vermemiş. MHP’nin genel başkanı neyi işaret ederse kayıtsız şartsız liderine riayet eder. Seçimler vatana millet hayırlı olsun"

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2018, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER