AK Parti’de aday adayı sayısı 18 oldu

AK Parti’de 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili aday adaylığı müracaatlarının son dakikalarında Erol Tekçe’nin de müracaat ettiği anlaşıldı. AK Parti’de aday adayı sayısı Tekçe ile birlikte 18’e yükseldi.

AK Parti’de aday adayı sayısı 18 oldu
AK Parti’de 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili aday adaylığı müracaatlarının son dakikalarında Erol Tekçe’nin de müracaat ettiği anlaşıldı. AK Parti’de aday adayı sayısı Tekçe ile birlikte 18’e yükseldi.

Tekçe, aday adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli Kardeşlerim Aziz Gümüşhaneliler;

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 'Yeniden Genel Seçim'de sizlerin teveccühüyle Gümüşhane'den Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olarak müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Umarım hayırlara vesile olur...

Kardeşlerim,

Türkiye Ankara’dan yönetiliyor. Ankara’da güçlü iseniz şehriniz ve insanınız da bu güçten bir şekilde faydalanacaktır. Ankara’da güçlü olmak Ankara'yı bilmekle başlar. Ve tabii bununla beraber insanı bilmek, KENDİ İNSANINI bilmekle zirveye ulaşır. Siyasete herkes heves edebilir lakin Gümüşhane gibi gelir seviyesi düşük şehirlerde siyaset yapmak zordur ve büyük bir vebali vardır. Acizane bizler, Ankara da hem Gümüşhane'mizle doğrudan bağlantısı olan STK ve bürokrasideki tecrübelerimiz, hemde TBMM'indeki tecrübelerimizle bu vebalin altından kalkacağımıza inanıyoruz. Dünyada, ülkemizde ve Gümüşhane de olup bitenden haberdarız... Gümüşhane'nin bildik sorunlarını Peygamber Metodu olan istişare mekanizmasını kullanarak çözebileceğimiz kanaatindeyiz. Öyle ki, bu güne kadar özelde partimize genelde memleketimize hizmette bulunmuş olan ve şu ya da bu nedenle bir kenarda verimsizliğe mahkum edilmiş tüm değerlerimizi harekete geçirmenin yollarını arayıp bularak işe başlamak gerektiğini düşünüyoruz... Küsmüş, küstürülmüş tüm kardeşlerimiz bu istişare sürecine mutlaka dahil edilmelidir... Bunun yanında  tespit edilen tüm sorunların çözümleri ile ilgili sürekli çıkış yolları arayan STK larında dahil edildiği bir çözüm ekibi acilen oluşturularak, eksen kayması yaşanan yönetim mekanizmasına yep yeni bir  temsiliyet-liyakat dengesi ile müdahale edilmesi inancını taşıyoruz...

Evet hakikaten, Gümüşhane'ye hizmet bir yana hizmete talip olmak bile bizim indimizde şerefli bir taleptir. Bu nedenle bu şerefli göreve başta Ak Partimiz olmak üzere hangi partiden aday olursa olsun talip olan tüm arkadaşlarımıza tebriklerimi ve başarı dileklerimi sunuyorum. Şu güzide memleketimize şu ilçeden bu ilçeden değil kimler layığı ile güzel hizmetler yapacaksa yüce Rabbimiz bu görevleri onlara nasip etsin. Bizim samimi dua ve temennimiz budur!..

Kardeşlerim,

Halkın dilinden anlamak onun arasından gelenlerin yapabileceği bir iştir. Bazı insanlar vardır birlik ve beraberlik onların şahıslarında mündemiçtir. Öyle ki, bunlar oldukça kırılgan olan insan yapımız olmasına rağmen birlik ve beraberlik timsalidirler. Böylesi zor zamanlarda kritik evrelerde bu tip insanlara daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Genelde siyasetin özelde Ak Parti'mizin bu dönemde bu konuda daha hassas davranacağını düşünüyoruz. Gerek uluslararası ekonomilerdeki istikrarsızlık gerekse bölgemizdeki siyasi istikrarsızlık ülkemizi tehdit etmektedir. 7 Haziran seçimleri sonrasındaki geçen süreçte gördük ki memleketimiz bir ateş çemberi içerisinde olmasına rağmen bir Hükümet kurulamamış, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’nun tüm iyi niyet çabaları muhalefet parti liderlerince karşılık bulmamış ülkemiz bir belirsizliğe ve bir çıkmaza sürüklenmek istenmiştir. Nihayetinde bu çıkmazdan kurtulmak adına Halkımızın hakemliğine müracaat edilme zarureti doğmuştur. Biz halkımızın böylesi kritik zamanlardaki feraseti ile verceği nihai kararla bu işi çözeceğine inanıyoruz, güveniyoruz. Gelinen bu süreçte  'Yeniden İstikrar' sloganıyla yeniden güçlü bir hükümet kurulması temennisini ile bir 'YENİDEN SEÇİME' gidiyoruz...1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerin YENİDEN İSTİKRAR, YENİDEN TEK BAŞINA İKTİDAR'a vesile olacağına inanıyor, şimdiden Milletimize ve tüm insanlığa hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. En kalbi selam sevgi ve muhabbetlerimle...”
Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 09:23

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER