Kelkit'in İlk Modern Spor Salonu Hizmete Açıldı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde ilk modern body-fitness salonu törenle açıldı.

Kelkit'in İlk Modern Spor Salonu Hizmete Açıldı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde ilk modern body-fitness salonu törenle açıldı.

Okyanus Spor Salonunun Atatürk Mahallesi 17 Şubat Bulvarında gerçekleştirilen açılış törenine Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Güler, Mustafa Pala, siyasi parti temsilcileri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okyanus Spor salonunun İşletmecisi Dr. Fatih Macit açılışta yaptığı bilgilendirme konuşmasında, “Yetişkinlere hizmet verdiğimiz fitness, vücut geliştirme, kilo alma, kilo verme, pilates, zumba, aerobik, gibi alanlar dışında çocukları da kapsayan jimnastik bölümlerimiz ile kapsamlı fitness salonumuzu Kelkit'imize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Halkımıza temiz ve nezih bir ortamda spor yaptırarak sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak en büyük hedefimizdir. Kelkit halkı her şeyin en iyisine layıktır. Salonumuzun ilçemize ve tüm insanlığa hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık bin metrekarelik özgün bir salonda ihtiyaca cevap verecek olan ve tüm spor aletlerini bünyesinde barındıran Okyanus Spor Salonu, bayan antrenörü ile Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri bayanlara, bay antrenörü ile Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri de baylara hizmet verecek.

Haberin Kaynağı: www.haberkelkit.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER