Kick boksta yeni başarı

Gümüşhaneli sporcular Türkyie Kick Boks Şampiyonasından önemli başarılarla döndü.

Kick boksta yeni başarı

Gümüşhaneli sporcular Türkyie Kick Boks Şampiyonasından önemli başarılarla döndü.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığının 2019 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Kick Boks Şampiyonası 81 ilden yaklaşık 4 bin sporcunun katılımı ile 1-7 Temmuz tarihleri arasında Erzurum’da yapıldı.

Gümüşhane’yi temsilen 6 sporcunun katıldığı şampiyonada Büyük Erkekler 57 kilogramda full contact dalında Muhammet Orhan Aktaş Türkiye üçüncüsü olurken, büyük bayanlar kategorisinde Feyzanur Azizoğlu 56 kilogramda, yıldızlar 32 kilogramda Berkay Köksalan ve +69 kilogramda Melik Furkan Aydın  Light Contact dalında çeyrek finale yükseldi. 

Kick Boks Gümüşhane İl Temsilcisi ve Milli Takım Baş Antrenörü Erol Eroğlu, bu şampiyonanın aynı zamanda milli takım seçmesi olduğunu ve Gümüşhane adına yeni bir başarı elde ettiklerini, alt yapıdan yeni sporcuların yetiştiğini, önümüzde ki yıllarda Gümüşhane adına daha iyi başarılar elde edeceklerini söyledi.

Hazırlıklarının ve çalışmalarının bu yönde olduğunu belirten Eroğlu, kendilerine desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay’a teşekkür eden Eroğlu, “Büyük küçük herkesi kick boks yapmaya davet ediyorum” dedi.

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay ise “Bizi gururlandıran antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyorum’’ şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER