Akgül, GTSO’yu ziyaret etti

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, beraberindeki heyetle birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) ziyaret etti.

Akgül, GTSO’yu ziyaret etti
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, beraberindeki heyetle birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor ile gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili Akgül, GTSO Başkanı İsmail Akçay, Başkan Yardımcısı Elbeyi Gergin, Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Köprülü, Disiplin Kurulu Üyesi ve Gümüşhane Spor Başkanı Kaya Büyükbayraktar, Meclis Üyesi Adem Köse, Meslek Komitesi Üyeleri Mustafa Zengin, Ali Tunç, Fatih Arslan, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Talip Durakoğlu, Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Aysun Dalğıç, Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Seyfullah Karabulut tarafından karşılandı.

Çalışma ve istişare toplantısı niteliğinde gerçekleşen ziyarette Gümüşhane’nin ve iş dünyasının sorunları, Gümüşhane’nin yaşanabilir bir kent olması, ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için yapılması gereken yatırımlar ve çözüm önerileri dile getirildi.

Milletvekili Akgül, GTSO’yu çok önemsediğini, burada olmaktan ve yerelde yaşanan sorunları yerinde ve birinci ağızdan dinlemekten memnun olduğunu dile getirerek, vatandaşların memleketin her türlü sorunlarını kendilerine iletmesini, bu sorunlara gerek Ankara' da gerekse yerelde çözüm bulma arayışı içinde olacaklarını, ellerinden gelen ter türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını ve günün 24 saati vatandaşların hizmetinde olduklarını belirtti.

GTSO Başkanı İsmail Akçay ise Milletvekili Akgül'ün Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bugüne kadar olduğu gibi Ticaret ve Sanayi Odası olarak bundan sonra da yereldeki sorunları çözüm önerileri ile birlikte Milletvekilleri aracılığı ve desteği ile Ankara'ya taşıyarak çözüm aramaya devam edeceklerini dile getirdi.  
Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER