Kelkit Belediyesinden ‘Çek gönder birlikte çözelim’ uygulaması

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Belediye Başkanlığı ‘Çek gönder, birlikte çözelim’ sloganıyla whatsapp uygulaması başlattı.

Kelkit Belediyesinden ‘Çek gönder birlikte çözelim’ uygulaması
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Belediye Başkanlığı ‘Çek gönder, birlikte çözelim’ sloganıyla whatsapp uygulaması başlattı.

İlçe halkına daha hızlı ve etkin hizmet sunmak sürdürülen çalışmalar kapsamında teknolojik gelişmelerden faydalanarak talep ve şikayetlerden anında haberdar olup, çözüm yolları üretmek için WhatsApp İletişim hattını devreye sokuldu.

İsteyen herkesin 0 530 785 00 29 numaralı telefona öneri, talep, şikayet ve karşılaştıkları sorunları mesaj ve fotoğraf olarak iletebileceklerini kaydeden Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Belediye yetkililerine WhatsApp destek hattı üzerinden iletilen taleplerin yetkili tarafından anlık olarak ilgili birimlere aktarılacağını ve vatandaştan gelen istek, öneri ve şikayetlerin kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Başkan Yılmaz, “Belediyemize iletilen talepler personelimiz tarafından değerlendirilip yetkili birime aktarılacak ve ileti sahibine en kısa sürede dönüş sağlayacak. O an için belediyeye gelme imkanı bulamayan vatandaşlarımız, WhatsApp iletişim hattı sayesinde, hem talep ve şikayetlerini o an iletebilecekler,  hem de istediği tüm bilgilere en kısa sürede ulaşma imkanına kavuşacaklar. İlçemizi, İlçemiz halkıyla birlikte ortak akılla yönetme sözümüzü tutmak ve Halkın Belediyesi’ni oluşturmak için kendimizi her geçen gün geliştiriyor ve yeniliyoruz. Aynı zamanda da teknolojinin bizlere sunduğu kolaylıklarla çalışmalarımızı destekliyoruz. Vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için kullanıma açtığımız WhatsApp iletişim hattı sayesinde, hem hemşehrilerimizle daha kolay iletişim kuracağız, hem de talep ve önerileri en hızlı yoldan çözüme kavuşturacağız. Böylelikle ilçemizin sorunlarını, isteklerini halkımızla birlikte belirleyip, birlikte çözüme kavuşturmuş olacağız” diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER