RAMADA açılışa hazırlanıyor

Arazlar Grup yatırımı ile hizmete açılacak olan RAMADA Gümüşhane otelinin çeşitli departmanlarında görev yapan 29 personeline, Wyndham Hotel Group Orta ve Doğu Avrupa bölgesi ilgili sorumlu ekibi tarafından marka kültür ve standartları, misafir memnuniyeti, araç ve kaynaklarının kullanımı konularında eğitim verildi.

RAMADA açılışa hazırlanıyor

Arazlar Grup yatırımı ile hizmete açılacak olan RAMADA Gümüşhane otelinin çeşitli departmanlarında görev yapan 29 personeline, Wyndham Hotel Group Orta ve Doğu Avrupa bölgesi ilgili sorumlu ekibi tarafından marka kültür ve standartları, misafir memnuniyeti, araç ve kaynaklarının kullanımı konularında eğitim verildi.

Arazlar Grup tarafından Gümüşhane’ye kazandırılan yatırım ve yapılan eğitim ile ilgili yapılan basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Otel Genel Müdürü Veysel Sezen, Gümüşhane’nin en büyük turizm yatırımı olan RAMADA Gümüşhane bünyesinde çalışan 29 personelin büyük çoğunluğunu Gümüşhane’den temin ederek şehrin ekonomisine ve iş gücüne katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi.

Bu anlamda 12 Eylül günü başlatılan personel eğitim programının, Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi eğitmenin sunumuyla RAMADA Gümüşhane Oteli’nin balo salonunda gerçekleştirildiğini kaydeden Sezen, “Eğitim programının ardından, markanın eğitim personelleri tarafından marka kültürü, marka standartları ve otel hizmetleri alanında tüm personel sertifikalandırıldı” diye konuştu.  

RAMADA Gümüşhane’nin bölgenin konaklama, toplantı ve kongre ihtiyacını karşılayacağına işaret eden Sezen, “RAMADA Gümüşhane, dünyanın otel sayısı bakımından en geniş otel grubu olan, 79 ülkede 19 farklı marka ile 8100+ oteli bulunan “Wyndham Hotel Group“ çatısı altında bulunmaktadır” şeklinde konuştu. 

RAMADA Gümüşhane ile ilgili gazetecilere genel bilgiler veren Sezen, “Otelimizde, yüksek standartlarda dizayn edilen 1 kral dairesi, 10 Suit ve 95 standart odadan oluşan farklı kategorilerde toplam 106 oda ile misafirlerin her türlü ihtiyacını karşılayacak standartlara sahip RAMADA Gümüşhane’de; Türk, Dünya ve yöresel mutfaklardan seçkin ve butik lezzetler sunan A’lacarte Restaurant yer alıyor. Günün yorgunluğunu atmak için her türlü soğuk ve sıcak içecekler ile kokteyl seçeneklerinin sunulduğu Lobi Barımız mevcut. Yine yüksek standartlarda dizayn edilmiş, her türlü toplantı organizasyonlarına cevap verebilecek çok amaçlı 350 kişilik Balo salonu,600 kişilik de çok amaçlı salonumuz var. Modern ve teknolojik ekipmanlar ile donatılmış, toplantı, seminer ve davet salonlarımız hazır. SPA, Türk hamamı, sauna, Buhar odası ve kapalı havuzu da içinde barındıran, masaj gibi kişisel bakım hizmetlerinin sunulduğu spor, sağlık ve güzellik merkezimiz, bunun yanı sıra geniş ve ferah lobby alanı ve kütüphanemiz, her türlü ihtiyacı karşılayacak Business center, kapalı garaj, kuru temizleme ve çamaşırhane hizmetleri bulunmaktadır” dedi.

Açılış ile ilgili yaşanan yaklaşık 15 günlük aksama ile ilgili açıklamalarda da bulunan Sezen, “Bizim dışımızda gelişen konular nedeniyle 15 günlük bir gecikme söz konusu. 10 günlük bayram tatili nedeniyle resmi işlemlerde aksaklıklar oluştu. Resmi evraklar da gecikmeler oldu. Biz bu süreçte kendi bünyemizde gerekli hazırlıkları gerçekleştirdik. Eğitim çalışmalarımızı sürdürdük” ifadelerini kullandı.

RAMADA’nın 30 Eylül’de deneme amaçlı açılışını yapacaklarını kaydeden Sezen, “30 Eylül net tarihimiz. Bu tarih itibari ile misafir kabul etmeye başlayacağız. Resmi açılışımızı ise dahi ileriki bir tarihte gerçekleştireceğiz.  Şu an için çevre düzenlenmesi noktasında bazı eksiklerimiz var.En büyük sıkıntımız peyzaj düzenlenmesi ile ilgili. Odalarımız, çok amaçlı salonlarımız, lobimiz gibi iç dekorasyon anlamında eksiklikler giderildi. Otelimizin hemen yanı başında yer alan kanalizasyon hattı ile ilgili bir sorun vardı. Şu an için bu sorun devam etmekle birlikte yetkililerimiz çalışma başlattı. Otelimizin açılış tarihi olan 30 Eylül tarihine kadar bu sorunumuzun halledileceği taahhüdünü verdik. 30 Eylülde deneme amaçlı açılışımız yapılacak” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER