Yazar Halit Ertuğrul, tüm ilçelerde panel verdi

Türk edebiyatının güçlü kalemlerinden eğitimci-yazar Halit Ertuğrul, Gümüşhane’nin tüm ilçelerindeki panellerini tamamladı.

Yazar Halit Ertuğrul, tüm ilçelerde panel verdi

Milli Eğitim Bakanlığı, Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Fen ve merkezi sınavla öğrenci alan Anadolu Liselerinde öğrenim gören öğrencilerin bilim, teknoloji, eğitim, değerler, coğrafya, tarih, kültür, edebiyat, sanat, ekonomi, hukuk, politika vb. alanlarda, bilimsel düşünme, araştırma yapma, rapor hazırlama, kendini ifade etme, sunum yapma gibi akademik çalışmalara altyapı oluşturacak becerilerinin geliştirilmesine ve farkındalık düzeylerinin artırılmasına yönelik fen bilimleri, matematik ve teknoloji, sosyal bilimler alanlarında konferans, seminer, sempozyum, forum ve panel türlerinde “Liselerde Bilim Uygulamaları Programı” doğrultusunda başlatılan okul içi ve il geneli bilimsel toplantılar devam ediyor.

Bu faaliyetler kapsamında sosyal bilimler alanında Gümüşhane genelinde düzenlenen “Sosyal Sorumluluk ve Toplum Hizmeti” konulu paneller için Gümüşhane’ye davet edilen yazar Halit Ertuğrul, il genelindeki panellerini tamamladı.

Tüm ilçelerde gerçekleştirilen panellerin ardından Gümüşhane Gençlik Merkezi Has Odası’nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, Gümüşhane Lisesi ve Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi’nde görev yapan yönetici ve öğretmenlerin katılımı ile etkinlik sonlandırıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER