Gümüşhane Haberleri

Gümüş kızlar zorlu virajda

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Spor

Gümüşhane’yi Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Liginde temsil eden Gümüşhane Gençlerbirliği, adeta yalnızlığa itildiği bir dönemde zorlu Şanlıurfa Sefaspor maçına çıkıyor.

Gümüşhane’yi Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Liginde temsil eden Gümüşhane Gençlerbirliği, adeta yalnızlığa itildiği bir dönemde zorlu Şanlıurfa Sefaspor maçına çıkıyor.

Aydın Doğan Spor Salonunda oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak.

Kulüp Başkanı Nizamettin Yılmazer, sezona birçok olumsuzluğu ve sahipsizliği yaşayarak girdiklerini, ligin başlamasına iki gün kala takım kurduklarını belirterek, “Bu şehir sahipsiz ve artık son haddimize geldik. Toplumun her kesiminde gizli ama çok derin bir öfke hakim. Adeta sindirilmeye susturulmaya, baskılanmaya çalışılan bir şehir var. Neyi paylaşamıyoruz? Ne isteniyor bu takımdan? Kapandığında kimin eline ne geçecek? Bu ligden düştüğümüzde takımı kapatacağımızı düşünenler şunu bilsin ki bu takımı kapatmaya kimsenin gücü yetmeyecek” dedi.

Kamuoyunda ve sokaklarda kimsenin dillendirilmediği fakat bazı kesimlerin özellikle dillendirerek şehrin siyasi ve idari yapısı üzerinde oluşturmaya çalıştığı ve oyuncuların giydiği taytı konu edecek kadar ileri gidilen bu davranış şeklini ve söylemleri şiddetle kınadığını dile getiren Yılmazer, “Ahlak ne oyuncunun giydiği taytta nede başındaki örtüdedir. Ahlak insanların vicdanlarında ve düşünce yapılarındadır. Üniversite şehri olma yolundaki bir kentte bu polemiklere muhatap olmak çok üzücü. Sabrımızın sonundayız. Biz takımımızı ayakta tutmak için adeta savaşıyoruz. Memleket içinde sırtımızdan vurmaya çalışanların yüzde birini dışarda yaşamıyoruz. Adeta kendi evimizde deplasman takımı gibiyiz” diye konuştu.

Yılmazer, Şanlıurfa Sefaspor’la adeta var olma mücadelesine çıkacaklarını belirterek, “Sözde değil özde Gümüşhanelileri sahada oyuncuların giydiği müsabaka kıyafetini dikkate almadığına inandığım yürekli ve şehrine sevdalı herkesi, yensek te yenilsek te bu şehrin takımına sahip çıkmaya ve takımının yanında olmaya davet ediyorum. Bize destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.