Bayan atıcılar da attıklarını vurdu

Gümüşhane’yi temsilen Sakarya’da düzenlenen Havalı Silahlar Gaziler Kupası yarışmalarına katılan 3 bayan sporcu rekor kırarak Türkiye birincisi oldu.

Bayan atıcılar da attıklarını vurdu
Gümüşhane’yi temsilen Sakarya’da düzenlenen Havalı Silahlar Gaziler Kupası yarışmalarına katılan 3 bayan sporcu rekor kırarak Türkiye birincisi oldu.

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun faaliyet programında bulunan ve Sakarya’da düzenlenen Havalı Silahlar Gaziler Kupası bayanlar yarışmalarına Antrenör Coşkun Abiş yönetiminde Gümüşhane’yi temsilen üç genç bayan sporcu katıldı.

Genç bayanlar havalı tüfek disiplininde Milli Sporcu Türkiye rekortmeni Şeymanur Koca, 411,9 seri puanı ile yeni Türkiye rekorunu kırarak şampiyon oldu. Melike Kübra Arduç ise 390,3 seri puanı ile müsabakayı ikinci olarak bitirip gümüş madalya, Semiha Dalma da 397,6 seri puanı ile üçüncü oldu. 

Sporcularımız Genç bayanlar havalı tüfek disiplininde takım halinde kendilerine ait olan 1177,2 puanlık eski rekorlarını 1199,8 puana çıkararak takım halinde şampiyonu oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor kulübümüz bünyesinde faaliyet gösteren sporcularımız katıldıkları bu yarışmada başarılı oldular. Uluslararası alanda, Ülkemizi en üst düzeyde temsil etmek, bu alanda görev alacak sporcu ve spor yöneticilerinin her an hazırlıklı bulunmalarını sağlamak ve onlara çalışma imkânı sağlamak bizim görevimizdir. Müsabakalarda başarılı olan çalıştırıcı ve sporcularımızı kutluyor, yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Yücel Yavuz’a ve Gümüşhane Belediye Başkanımız, aynı zamanda Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcimiz Ercan Çimen’e, Osman Akgül’e ve Korhan Çubukçu ya teşekkür ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER