Hentbol'de güzel başlangıç: 39-29

Türkiye Hentbol Erkekler 1.liginde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi, ligin ilk maçında deplasmanda Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü mağlup etti.

Hentbol'de güzel başlangıç: 39-29
Türkiye Hentbol Erkekler 1.liginde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi, ligin ilk maçında deplasmanda Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü mağlup etti.

Eskişehir Porsuk Spor Salonunda oynanan ve Gökhan Adıgüzel, İldeniz Kaygusuz tarafından yönetilen müsabakadan 39-29 galip ayrılan temsilcimiz ilk maçından galibiyetle ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

Grubunda Muğla Köyceğiz Bel. S.K, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gsk, Serik Belediyesi Sk, Akçaabat Tütün S.K., Adıyaman Belediyesi S.K., İzmir Karşıyaka Bel. S.K., Marmara Üniversitesi Sk, Selka Eskişehir Hentbol S.K, Hentbol Spor Kulübü, Tokat G.S.K., Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sk, Ankara Hentbol İhtisas S.K ve Anadolu Üniversitesi ile mücadele edecek olan temsilcimiz, önümüzdeki hafta da deplasmanda Muğla Köyceğiz Belediyesi ile karşılaşacak.

Kulüp Başkanı Mustafa Demir, ilk galibiyetlerini altıklarını belirterek sporcular, teknik heyet ve antrenörlerine teşekkür etti.

Öte yandan temsilcimizi Eskişehir’de kaldığı otelde Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği yönetici ve üyeleri ziyaret ederek takım oyuncu ve yöneticilerine tatlı ikramında bulundu.

Ziyarete Dernek Başkan Vekili Hüseyin Turhan, Başkan Yardımcıları Yadigar Düzgün, İrfan Ataman, Üyeler Selçuk Bostan ve Mustafa Mutaf katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Mustafa Demir, “Ankara, İstanbul, Bursa gibi büyük illerimizde hemşerilerimizin varlığını biliyoruz ama Anadolu’nun orta yerinde Eskişehir ilinde siz kıymetli hemşerilerimizi yanımızda görmekten kafile olarak moral bulduk. Mutlu olduk. Son yıllarda Gümüşhanemizin adı başarılı spor branşlarıyla ülke gündeminde yer edinmektedir” dedi.

Dernek yönetim kurulu adına sporculara hoş geldiniz diyen Hüseyin Turhan ise şunları söyledi: “Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği olarak sizleri ilimizde görmekten mutluyuz. Her gittiğiniz ile şehrimizin adını taşıyorsunuz. Cumartesi günü Porsuk kapalı spor salonunda iki dost ve kardeş ilin takımları olarak müsabakada karşı karşıya geleceksiniz. Anadolu Üniversitesi hentbol takımıyla güzel bir maç olacağı inancındayız. Gönlümüz sizlerin kazanmasından yana. Attığınız her şutun gol olmasını diliyor Eskişehirde yalnız olmadığınızı, hemşerilerimizin maçınıza gelerek tribünden sizlere destek vereceklerini bilmenizi istiyorum.”
Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2016, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER