Ölüm halı sahada yakaladı

Gümüşhane’de gittiği halı saha maçında kalp krizi geçiren 40 yaşındaki İbrahim Sağırkaya yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sağırkaya’nın kalp krizi geçirdiği anlar halı sahanın kameraları tarafından görüntülendi.

Gümüşhane kent merkezindeki bir halı sahada dün gece 23.00 ile 00.00 saatleri arasında arkadaşlarıyla birlikte maça çıkan İbrahim Sağırkaya (40), maçın bitimine az bir süre kala yere yığıldı. 

Sağırkaya’nın yorgunluk nedeniyle yere yattığını düşünen arkadaşları futbol oynamaya devam ederken, hareket etmediğini fark eden arkadaşları bir süre sonra talihsiz adamın yanına geldi. 

Arkadaşlarının müdahalesi yetersiz kalınca ihbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. 

112 acil sağlık ekipleri tarafından saha içerisinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 40 yaşındaki talihsiz adam buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Evli ve 3 çocuğu olduğu öğrenilen Sağırkaya'nın cenazesi yarın öğle namazının ardından Kemaliye Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Aktutan köyünde toprağa verilecek.


 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2024, 12:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram Metintaş
Bayram Metintaş - 1 ay Önce

2002 yılında aynı durumu yaşadım. O zaman bende 40 yaşında idim şansım sigara içmiyor olmam ve 19 Mayıs Tıp Fakültesine yakın olmam dı. Hayata tutunabildim. İbrahim bey benim kadar şanlı olmadı malesef. Soğik havalarda ilerleyen yaşlar için spor çok tehlikeli, soguk havada kalp alınıp verilen soguk hava nedeni ile küçülüyor, koştuğu için vücut çok kan istiyor, kalpte sorun varsa karşılamıyor ve kriz şartları oluşuyor. Kardeşimizin mekanı cennet olsun. Allah sevenlerine ve ailesine sabır versin.

Sinan oguz Doludizgin
Sinan oguz Doludizgin - 1 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah ailesine başsağlığı diliyorum

Rüştü Soydaş
Rüştü Soydaş - 1 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yazık oldu genç yaşta hayatını kaybetmedi üzücü, arkadaşları nasıl fark etmediler.

İbrahim cebeci
İbrahim cebeci - 1 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun köyümüzün iyi komşusuydu

Fazlı YALÇIN
Fazlı YALÇIN - 1 ay Önce

Allah gani gani rahmet eğlesin,mekanı cennet olsun.Yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Şevki zengin
Şevki zengin - 1 ay Önce

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun tüm sevenlerinin ve ailesinin başı sağ olsun

Metin tural
Metin tural - 1 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına sabır diliyorum

Mustafa şeker
Mustafa şeker - 5 gün Önce

Ne güzel insandın, çok üzüldüm, Allah evlatlarına, Ailene sabır versin

SIRADAKİ HABER