Yenişehir stadı göz kamaştıracak

Gümüşhane Yenişehir Stadyumu yeni yapılacak olan ilave tribünlerle daha modern bir görüntüye kavuşuyor. 

Yenişehir stadı göz kamaştıracak

Gümüşhane Yenişehir Stadyumu yeni yapılacak olan ilave tribünlerle daha modern bir görüntüye kavuşuyor. 

Gümüşhane kamuoyunun özellikle Gümüşhanespor taraftarlarının merakla beklediği modern stat projesinde çalışmalarda son aşamaya gelindi. 

Daha önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘Gümüşhane yeni bir stadı sonuna kadar hak ediyor’ diyerek destek sözü verdiği stat için geçtiğimiz günlerde Ankara’dan gelen teknik heyet Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan'la birlikte stadı yerinde inceledi. Stadın sayısal değerlerini alan heyet, yapılacak olan yeni tribünleri bu değerleri incelendikten sonra projelendireceği öğrenildi. 

Her iki kale arkasına ilave olarak yapılması planlanan tribünlerin mevcut olan tribünlerle birleştirilerek daha estetik ve modern bir görünüme kavuşması sağlanacak. Dört tarafı kapalı olacak olan model olarak ise Sinop, Akhisar, Erzincan ve Şırnak illerindeki statlardan birisi olacak. Tribünlerde seyirci kapasitesinin 10 bin 29 olarak yapılması planlanıyor. 

Alttan ısıtması yeni yapılan ve zeminine dokunulmadan sadece tribün inşaatı yapılacak olan statta çalışmalara Mart veya Nisan aylarında başlanması ve bir yılda bitirilmesi planlanıyor.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2018, 08:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nihat yalçın
Nihat yalçın - 5 yıl Önce

Sayın il Müdürümüz İsrafil beyi eskicende tanırım Ahlaklı bir kişiliğe sahiptir buyüzdende yapılacak olan işinde misliyle üstünden gelecektir.

Garip Gamzede
Garip Gamzede - 5 yıl Önce

Önemli olan futbolun göz kamaştırmasıdır.

SIRADAKİ HABER