Ara
Gümüşhane
Açık
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Duyuru AK Parti'nin Mahalle Akademisi Pazar günü yapılacak

AK Parti'nin Mahalle Akademisi Pazar günü yapılacak

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından “Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin” sloganıyla 81 ilde üç kademe, il, ilçe, belde, köy ve mahalle başkanlarının katılımları ile gerçekleştirilecek olan teşkilat içi eğitim programlarının Gümüşhane ayağı 15 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

540
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane Belediyesi toplantı salonunda 15 Mayıs Pazar günü 09.30-14.30 saatleri arasında Belediye Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilecek programla ilgili açıklama yapan AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen ve yönetiminin koordinatörlüğünde Türkiye çapında başlatılan teşkilat içi eğitim programının Gümüşhane ayağını bu hafta sonu başlatıyoruz. Birbirinden değerli katılımcıların yer alacağı bu eğitim programında bilgi ve tecrübe aktarımı ile teşkilat mensuplarımız her alanda yetkinlik sahibi olacaklardır. 81 ilde başlatılan bu program neticesinde; İl, İlçe, belde, köy ve mahalle başkanlarımıza 4 farklı alanda çok kapsamlı bir eğitim programına tabi tutulacak, bu eğitimlerle AK Parti teşkilatlarımızı 2023 seçimlerine doğru daha hazır bir hale getireceğiz inşallah. AK Parti kurumsal olarak teşkilat içi eğitimlere ve parti yöneticilerimizi sosyal hayata hazırlayacak eğitimlere her zaman önem vermektedir” dedi.

Bir gün sürecek olan eğitim programlarında önemli isimler Gümüşhane’ye gelecek. Programda Ahmet Sorgun tarafından "Teşkilatçılık; Tecrübe Paylaşımı", Muhammet Alpkent tarafından "Etkili İletişim", Ersin Çelik tarafından "Siyasal İletişim ve Yeni Medya" ve Şaban Kızıldağ tarafından "Motivasyon" konularında etkinlikler gerçekleştirecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *