Ara
Gümüşhane
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,8377 %0.16
51,7041 %0.16
7.183,04 % 2,07
Gümüşhane Haberleri Duyuru Ülkü Ocakları’ndan Final Öncesi Moral Gecesi

Ülkü Ocakları’ndan Final Öncesi Moral Gecesi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gümüşhane İl Başkanlığı, "Finallerden Önce Bir Nefes Al!" sloganıyla 29 Aralık Pazartesi günü Gençlik Buluşması düzenliyor. Gümüşhane Belediyesi 6. Kat Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşecek olan programda üniversiteli gençler sınav stresi öncesi müzik ve ikramlarla moral depolayacak.

240
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Gümüşhane Üniversitesi’nde eğitim gören ve final haftasının yoğun temposuna hazırlanan öğrenciler için buluşma organize etti. "Finallerden Önce Bir Nefes Al!" mottosuyla yola çıkılan program, 29 Aralık 2025 Pazartesi günü saat 18.00'de başlayacak.

Gümüşhane Belediyesi 6. Katta bulunan Otağ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan Gençlik Buluşması, öğrencilerin sınav maratonu öncesindeki son durakları olacak.

Sazlı sözlü müzik dinletilerinin yer alacağı bu özel akşamda, gençler samimi bir ortamda stres atma imkanı bulacak. Etkinlik boyunca katılımcılara çeşitli ikramlar sunularak dayanışma ve kardeşlik duyguları pekiştirilecek.

Başkan Sadık Coşkun: "Tüm Kardeşlerimizi Bekliyoruz"

Gençlerin her alanda desteklenmesinin önemine dikkat çeken Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı Sadık Coşkun, etkinliğin amacını şu sözlerle özetledi: “Üniversite hayatının en zorlu dönemlerinden biri olan final haftası öncesinde, öğrenci kardeşlerimize küçük bir mola verdirmek istedik. 29 Aralık akşamı saat 18.00'de Belediye Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğiz. Bu samimi atmosfere tüm öğrenci kardeşlerimizi davet ediyorum.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *