Gümüşhane
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,5862 %0.14
53,0578 %0.11
6.656,56 % 0,18
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Okul Müdürleri Gümüşhane'de Kampa Girdi! 4 Haftalık Eğitim Başladı

Okul Müdürleri Gümüşhane'de Kampa Girdi! 4 Haftalık Eğitim Başladı

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından okul idarecilerinin liderlik, yönetim ve iletişim becerilerini üst seviyeye çıkarmak amacıyla düzenlenen "2026 Eğitim Kurumları Yönetici Yetiştirme Programı", Gümüşhane Eğitim Uygulama Merkezinde resmen başladı. Bakan Yusuf Tekin'in açılış konuşmasıyla start alan ve dört hafta sürecek program kapsamında, kentteki deneyimli okul yöneticilerine alanında uzman isimler tarafından stratejik eğitimler sunulacak.

533
Gösterim
Okul Müdürleri Gümüşhane'de Kampa Girdi! 4 Haftalık Eğitim Başladı

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim yöneticilerinin mesleki profesyonelliklerini desteklemek gayesiyle hayata geçirilen "2026 Eğitim Kurumları Yönetici Yetiştirme Programı", Tekke Beldesinde bulunan Gümüşhane Eğitim Uygulama Merkezinde resmen başladı.

Türkiye genelindeki eğitim vizyonunu güçlendirmeyi amaçlayan bu kapsamlı organizasyonun resmi açılışı, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in açılış konuşmalarıyla icra edildi. Bakan Tekin, konuşmasında eğitim kurumlarındaki yönetim kalitesinin öğrencilerin ve öğretmenlerin başarısı üzerindeki doğrudan etkilerine dikkat çekti.

İlk Ders İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan'dan

Gümüşhane'deki programın açılış oturumunda ilk ders, İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan tarafından verildi. Şener Doğan, idarecilere yerel eğitim stratejileri, kurumsal aidiyet ve Gümüşhane'deki eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik hedefler konusunda önemli paylaşımlarda bulundu.

Düzenlenen bu kritik programa, kent genelindeki eğitim kurumlarında görev sürelerinde 4 ve 8 yılını tamamlayarak büyük bir idari tecrübe edinmiş olan okul müdürleri ve müdür yardımcıları kursiyer olarak katılım sağladı.

Dört Hafta Sürecek Yoğun Eğitim Müfredatı

Gümüşhane Eğitim Uygulama Merkezinde gerçekleştirilen ve dört hafta boyunca devam edecek olan program süresince kursiyerlere çok yönlü bir müfredat sunulacak. Eğitimler kapsamında; eğitim yönetimi, güçlü liderlik anlayışı, etkili iletişim teknikleri, güncel eğitim mevzuatı, okul geliştirme modelleri ve eğitimde vizyoner yaklaşımlar gibi stratejik başlıklar detaylı olarak ele alınacak.

Eğitim süreçlerinin içeriği ve işleyişi, İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki yöneticiler ile alanında uzman akademisyenler tarafından titizlikle yürütülecek.

Eğitim yönetiminde genel niteliğin artırılmasını ve okul tabanlı güçlü bir liderlik modelinin oluşturulmasını hedefleyen bu özel programın, Gümüşhane eğitim camiasına geniş kapsamlı ve kalıcı katkılar sunması hedeflendi.

Programın koordinasyon kurulu, sürecin tüm eğitim yöneticilerine hayırlı olmasını dileyerek, geleceğin eğitim dünyasını inşa edecek olan idarecilere görevlerinde üstün başarılar diledi.

Okul Müdürleri Gümüşhane'de Kampa Girdi! 4 Haftalık Eğitim Başladı 1
1 / 6
Okul Müdürleri Gümüşhane'de Kampa Girdi! 4 Haftalık Eğitim Başladı 2
2 / 6
Okul Müdürleri Gümüşhane'de Kampa Girdi! 4 Haftalık Eğitim Başladı 3
3 / 6
Okul Müdürleri Gümüşhane'de Kampa Girdi! 4 Haftalık Eğitim Başladı 4
4 / 6
Okul Müdürleri Gümüşhane'de Kampa Girdi! 4 Haftalık Eğitim Başladı 5
5 / 6
Okul Müdürleri Gümüşhane'de Kampa Girdi! 4 Haftalık Eğitim Başladı 6
6 / 6
Son Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız