Ara
Gümüşhane
Kapalı
-2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Galeriler Siyaset CHP’nin Gümüşhane 36.olağan il kongresi

CHP’nin Gümüşhane 36.olağan il kongresi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanlığının 36.olağan il kongresinde mevcut başkan Bedri Ağaç tek listeli seçimde yeniden başkan seçildi. 

309
Gösterim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanlığının 36.olağan il kongresinde mevcut başkan Bedri Ağaç tek listeli seçimde yeniden başkan seçildi. 

Atatürk Kültür Merkezi’nde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin Divan Başkanlığına CHP Bayburt İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu getirildi. 

74 delegenin katıldığı kongrede tüzük gereği, faaliyet raporu ile mali hesap raporu okunarak oylama yapıldı. Oy birliği ile kabul edilen faaliyet raporu ile mali raporun ardından CHP Parti Meclisi Üyesi İdris Akyüz, ülke gündemine dair değerlendirmede bulundu. 

Akyüz, 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerin ardından gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin büyük önem taşıdığını belirterek, seçimlerde her Cumhuriyet Halk Partiliye büyük görevler düştüğünü söyledi.

“Bizler hepimiz gelip geçiciyiz”

CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç da yaptığı konuşmada, bunun bir bayrak ve hizmet yarışı olduğunu belirterek, “Bizler hepimiz gelip geçiciyiz. Esas olan ilklerimiz ve çizgimizdir. Görevi devraldığımız dönemden bugüne elimizden geldiğince çalıştık, gayret ettik.  Gitmediğimiz yer kalmadı. Kelkit ve Şiran ilçelerimizde partimize yakışır binaları satın aldık ve hizmete açtık” dedi.

Hiç gidilmemiş yerlere, köylere gittiklerini anlatan Ağaç, “Halkımızla doğrudan temas kurma ve sohbet etme fırsatımız oldu. Hedefimiz ilk yapılacak yerel seçimlerde, Gümüşhane merkezde ve en az iki ilçemizde Belediye başkanlığını, genel seçimlerde de ez an bir milletvekilliğini kazanmaktır” ifadelerini kullandı.

“İlk seçimlerde iktidarı devralacağız”

Ülkenin ve şehrin sorunlarını ortaya koyduklarını, çözüm önerilerinin açık ve net olduğunu vurgulayan Ağaç, şunları söyledi: “Halkın iktidarını kurmak, Atatürk’ün ortaya koyduğu ilke ve devrimlerin ışığında, laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi yeniden bütün kurum ve kuralları ile imar etmektir. Bu kapsamda önümüzdeki yerel ve genel seçimler ülkemiz için hayati öneme sahiptir. Bu amaçla mücadele ediyoruz ve sonuna kadar da mücadele edeceğiz. İlk seçimlerde genelde ve yerelde inşallah iktidarı devralacağız.”

Yapılan konuşmalardan sonra seçimlere geçildi. Oylama sonucunda mevcut Başkan Bedri Ağaç, yeniden CHP Gümüşhane İl Başkanlığı görevine seçilirken yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: “Hüseyin Ataç, Zeliha Ay, Ramazan Ayas, Zümrüt Aytaç, Veysel Bıçakçı, Mahir Can, Belgin Çakır, Özgür Deniz Demir, İsmail Demirel, Serdar Eleman, Alpaslan Ilgaz, Mustafa Karaaslan, Arife Metintaş, Sevda Özener, Habil Palancı, Nejdet Saraç, Biricik Selma Saraçoğlu, Metin Selim Tungül, Saim Turan, Raif Yalçın.”

CHP’nin Gümüşhane 36.olağan il kongresi 1
1 / 6
CHP’nin Gümüşhane 36.olağan il kongresi 2
2 / 6
CHP’nin Gümüşhane 36.olağan il kongresi 3
3 / 6
CHP’nin Gümüşhane 36.olağan il kongresi 4
4 / 6
CHP’nin Gümüşhane 36.olağan il kongresi 5
5 / 6
CHP’nin Gümüşhane 36.olağan il kongresi 6
6 / 6
Yorumlar
R
Ramazan AYAS 7 yıl önce
Sanırım basına verilen listede bir hata yapılmış veya yanlış yazılmış. Ayaz değil AYAS
BEĞENME
0
CEVAPLA