Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Aktaş'tan Sadık'a 10 Ocak Ziyareti

Aktaş'tan Sadık'a 10 Ocak Ziyareti

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık’ı ziyaret etti.

728
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık’ı ziyaret etti.

Ziyarette, demokrasinin güçlenmesine çok önemli katkılar veren, tüm sorunları gündeme taşıyarak bilgi ve haber akışını doğru ve zamanında sağlayarak toplumun bilgilenmesi ve bilinçlenmesini sağlayan, gazetecilik mesleğini büyük bir özveri göstererek, mesleğin gerektirdiği bilinç ve sorumlulukla yerine getiren, tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışla görevlerini sürdüren gazetecilerin gününü kutlayan Aktaş, bu ulvi mesleği yaparken Suriye’de 40 günlük esaretin ardından kurtarılan Gümüşhaneli Gazeteci Bünyamin Aygün’e de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık da milletin müşterek sesi olan basının, özellikle Anadolu’da yerelde karşılaştığı zorlukların malum olduğunu vurguladı.

Gazetecilerin ve basın emekçilerinin problemlerinin giderilmesi gerektiğinin altını çizen Sadık, “Gazetecilik mesleği toplumda hak ettiği seviyeye kavuşmalıdır. İl Milli Eğitim Müdürümüzü bu nazik ziyaretinden dolayı kutluyorum. Ben de Bünyamin Aygün kardeşime geçmiş olsun diyor aramıza hoş geldin diyorum. Tüm basın emekçilerimizin bu gününü kutluyor çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.” dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *