Ara
Gümüşhane
Kapalı
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7078 %0.01
50,2018 %0.06
5.909,06 % 0,12
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Baro Mültecileri Unutmuyor

Baro Mültecileri Unutmuyor

Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu bünyesinde oluşturulan Mazlum ve Mülteci Haklarını Koruma Komisyonu, şehre yeni gelen Afgan ve İranlı mülteci ailelerin tüm ihtiyaçlarını gördü.

945
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu bünyesinde oluşturulan Mazlum ve Mülteci Haklarını Koruma Komisyonu, şehre yeni gelen Afgan ve İranlı mülteci ailelerin tüm ihtiyaçlarını gördü.

Mazlum ve Mülteci Haklarını Koruma Komisyonu Başkan Yardımcısı Stajyer Avukat Yusuf Esen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Komisyon Başkanı Avukat Melek Genç Taştan'ın girişimleri ile Gümüşhane’ye yeni gelen iki Afganlı ve bir İranlı mülteci ailenin gerekli tüm ev eşyalarının (buzdolabı, çamaşır makinesi, ocak, soba, şofben, mutfak gereçleri, çekyat, halı, yakacak vs) alınarak kendilerine teslim edildiğini belirtti.

Mazlum ve Mülteci Hakları Koruma Komisyonunun, şehirdeki mültecilerle ilgili yardım çalışmalarının devam ettiğini bu bağlamda vatandaşların da bugüne kadar gerekli hassasiyeti gösterdiğini kaydeden Esen, vatandaşların bu hassasiyeti sürdürmelerini istedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *