Ara
Gümüşhane
Kapalı
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5851 %-0.32
45,6681 %-0.99
4.328,32 % 1,03
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Canlı: Esnaf Cumhur İttifakının sözünü tutmasını istiyor

Canlı: Esnaf Cumhur İttifakının sözünü tutmasını istiyor

İYİ Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Bayram Canlı, esnafın yaşadığı ekonomik zorluklara dikkat çekerek yetkililere çağrıda bulundu. Esnafın emeklilik prim gün sayısının düşürülmesi konusunda verilen vaatlerin yerine getirilmediğine vurgu yapan Canlı, bu durumun esnafı mağdur ettiğini ifade etti.

299
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Cumhur İttifakı’nın toplumun yükünü omuzlayan esnafın sorunlarına çözüm üretmesi gerektiğini belirten Canlı, seçim döneminde 9 bin prim gününün 7 bin 200’e düşürüleceği yönünde verilen sözlerin hala yerine getirilmediğini hatırlattı. Esnafın yıllarca fazladan çalışmak zorunda bırakılmasını eleştiren Canlı, bu konuda somut adımlar atılması gerektiğini dile getirdi.

Ekonomik şartların giderek zorlaştığını belirten Canlı, maliyetlerin artması, kiraların yükselmesi ve alım gücünün düşmesiyle birlikte esnafın ayakta kalmakta zorlandığını ifade etti. 

Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar çalışan esnafın desteklenmesi gerektiğini söyleyen Canlı, Gümüşhane milletvekillerini de konunun takipçisi olmaya davet etti.

İYİ Parti olarak halkın sesi olmaya devam edeceklerini belirten Canlı, esnafın yanında durmaya devam edeceklerini ve verilen sözlerin yerine getirilmesi için mücadeleyi sürdüreceklerini ifade etti.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *